Mainos

Hirvisaari: Olen aika kuitti

Kansanedustaja James Hirvisaari (ps.) hyväksyy erottamisensa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä.

Hirvisaari kertoo MTV3 Uutisille olevansa kuitenkin hieman yllättynyt ryhmän päätöksestä.

- Odotin, että ryhmä olisi vaatinut ensin avustajani erottamista. Jos en olisi siihen suostunut, niin siitä sanktiona olisi ollut vasta minun erottamiseni. Avustajani erottamista ei kuitenkaan vaadittu.

Jatkosta Hirvisaari toteaa vain sen, että nyt on vastuunottamisen aika. Vaikka hän onkin syyskuun puoliväliin asti pois eduskuntaryhmästä, hän aikoo kuitenkin antaa ryhmälle täyden tukensa eduskuntatyössä.

- Tämän päivän jälkeen olen kuitenkin aika kuitti. Onhan tämä rankinta, mitä meillä on eduskuntaryhmässä ollut, Hirvisaari toteaa.

Avustaja: Tilanne karkasi käsistä

Hirvisaaren avustajan Helena Erosen mukaan eduskuntaryhmän päätös oli odotettu. Hänen mielestään asia kuitenkin paisui liian suureksi.

- Koko tilanne paisui älyttömiin mittasuhteisiin eikä ollut enää minun ohjailtavissa.

Suoraan Eronen ei sano ottavansa vastuuta tapahtumista. Kun häneltä kysyttiin, ottaako hän Hirvisaaren erottamisen omalle kontolleen, oli vastaus lyhyt ja lakoninen.

- Voihan sen niinkin nähdä.

Hirvisaari erotettiin perussuomalaisten eduskuntaryhmästä syyskuun puoliväliin saakka. Yksimielisen päätöksen syynä oli luottamuspula.

Hirvisaaren avustaja Helena Eronen kirjoitti aiemmin blogissaan, että ulkomaalaisten tulisi käyttää hihamerkkejä. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän enemmistön mielestä Hirvisaaren olisi pitänyt erottaa Eronen, mutta Hirvisaari ei irtisanonut Erosen työsuhdetta

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.