Hirvilihapullat 3.10.2001

Vieraana Riitta Suominen valmistamassa hirvilihapullia ja kertomassa kirjastaan Reseptejä ja ruokatarinoita.

1 kg hirvenjauhelihaa
1 sipuli
2 tl voita
½ dl korppujauhoja
3 munaa
3 dl kermaa tai kermamaitoa tai osa kermamäärästä smetanaa
1,5 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
voita paistamiseen

1. Hienonna sipuli ja kuullota se voissa. Anna sipulin jäähtyä ennen kuin sekoitat sen jauhelihaan.
2. Lisää munat, kerma, korppujauhot ja mausteet. Anna taikinan seistä puolisen tuntia.
3. Muotoile kostein käsin taikinasta lihapullia ja paista ne paistinpannulla runsaassa voissa.
4. Tarjoile perunasoseen, puolukkahillon ja suolakurkkujen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja