HIFK-pomo kommentoi joukkueen rämpimistä – Ville Peltosta koskevaan kysymykseen suora vastaus

HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelaiselta suora vastaus joukkueen heikosta vaiheesta 4:10
HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen vastasi kysymyksiin joukkueen heikompaa vaihetta koskien

Helsingin IFK on ajautunut huolestuttavaan trendiin jääkiekon SM-liigassa. Suurin odotuksin kauteen lähtenyt nippu on hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan kuusi. Varsin vankka sarjataulukon kolmospaikka on livennyt käsistä. Seuran urheilujohtaja Tobias Salmelainen vastasi ankeaa vaihetta koskeviin kysymyksiin MTV Urheilun studiossa.

Viidenneksi valahtanut HIFK joutuu vilkuilemaan edelleen taakseen. Voittoputken kehitellyt Kärpät on vain pisteen päässä, ja sillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. 

Lauantaina HIFK pelasi väkevän avauserän Tapparaa vastaan, mutta tuloksena joukkue sai irti vain yhden pisteen jatkoaikatappion myötä. 

Urheilujohtaja Tobias Salmelaisen usko ei horju. 

– Hyvin samantyyppinen tilanne käytiin läpi viime vuonna. Onni on siinä, että me tiedämme, miten tämä käännetään. Nämä on henkimaailman juttuja. Se näkyy sitten viiveenä jäällä ja se peli näyttää pahalta siinä vaiheessa, Salmelainen sanoi lauantaina.

Salmelaiselta kysyttiin myös suoraan, riittääkö urheilujohdon kärsivällisyys päävalmentaja Ville Peltosen työtä kohtaan. Salmelainen tarjoili napakan vastauksen, jossa hän peilasi seuran aiempia valmentajaratkaisuja.

Katso HIFK-pomon puheenvuoro pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat