Roman Eremenko osui – HIFK-pelaajan törkytaklaus puhututti Oulussa

Tulosruutu: VPS tärkeään voittoon haastajasarjassa

AC Oulun johto tukevoitui miesten jalkapalloliigan alemmassa loppusarjassa sunnuntaina, kun oululaiset kellistivät kotipelissään HIFK:n 4–1.

Oululaisseuran ehdottomana tavoitteena on säilyttää sijoituksensa ja päästä kauden päättävään eurolopputurnaukseen, jossa panoksena on paikka Konferenssiliigan karsintoihin.

– Meidän tavoitteemme on päästä sinne (eurolopputurnaus) ja mennä niin pitkälle kuin pystymme. Se on kaikilla mielessä, mutta tässä on vielä neljä peliä jäljellä, jotka pitää hoitaa kunnolla, AC Oulun keskikenttämies Jere Kallinen sanoi.

AC Oulun sunnuntai-iltaa helpotti HIFK:n Eetu Puron holtiton taklaus, joka toi hänelle punaisen kortin jo 13. minuutilla. Tilanteessa kovia kokenut Otso Liimatta iski avausmaalin kahdeksan minuuttia myöhemmin, mutta hän joutui tauolla tulemaan vaihtoon.

Taklaustilanteen selvittelyn yhteydessä kortti (keltainen) nousi myös Kalliselle, joka toukokuussa loukkaantui pahasti Mosawer Ahadin rumassa taklauksessa, kun HIFK edellisen kerran vieraili Oulussa.

– Tilanne tuli mieleen, ja sen takia juoksinkin paikalle. Nyt taklauksesta onneksi annettiin punainen, viimeksi oli keltainen, en kyllä ymmärrä miksi.

IFK:n ainokaisesta vastasi Roman Eremenko, joka osui ensimmäistä kertaa Veikkausliiga-paluunsa jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat