HIFK löi kauden parastaan pöytään – Tappara-välieräsarja nyt tasan

HIFK tekee 3-2 maalin 1:15

HIFK:n ja Tapparan välieräsarja tasoittui, kun IFK voitti lauantain Helsingin kamppailun lukemin 4–2.

Tappara sai taistoon paremman alun, kun se siirtyi avauserässä ylivoimalla johtoon. Jori Lehterä ja Niko Ojamäki juonivat kiekon maalille, missä Waltteri Merelä oli valppaana. Kääntö sisään ja vieraat edelle.

HIFK ehti jo nousta toisessa erässä tappioasemasta johtoon, kun Sebastian Dyk ja Micke-Max Åsten heiluttivat maaliverkkoja.

Erän loppuhetkillä (39.50) Merelä tykitti ylivoimalla illan toisen maalinsa. 2–2.

Ottelun päätöserä alkoi räväkästi, kun Tapparan Valtteri Kemiläinen sekoili pahemman kerran kiekon kanssa. HIFK käänsi ja Julius Nättinen laukoi isännät johtoon.

HIFK löi lauantaina kauden parastaan pöytään, kaataen Tapparan lukemin 4–2. IFK:lle tuomittiin loppuhetkillä maali, kun Iiro Pakarista rikottiin tilanteessa, missä Tappara pelasi ilman maalivahtia.

Sarjan voitot ovat nyt 1–1.

IFK:n ja Tapparan välieräsarja jatkuu keskiviikkona Tampereella. Finaaleihin etenee neljällä voitolla.

Toisessa välieräparissa Pelicans tasoitti voitot, kun se kaatoi Ilveksen 3–2.