Herttuatar Meghanin kohusisar Samantha Markle avautuu jälleen – antaa arvionsa kohupäätöksen todellisesta syystä: "Uskon hänen olleen kateellinen kauniille Katelle"

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Samantha Markle arvostelee jälleen sisartaan herttuatar Meghania kovasanaisesti.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat kohdanneet runsaasti arvostelua varsinkin sen jälkeen, kun herttuapari ilmoitti vuoden alussa vetyätyvänsä kuninkaallisista velvollisuuksistaan, aikovansa työskennellä jatkossa tullakseen taloudellisesti itsenäisiksi brittihovista sekä jakavansa aikansa tulevaisuudessa Ison-Britannian ja Pohjois-Amerikan välillä. 

Yksi kuninkaallisen parin äänekkäimmistä arvostelijoista on ollut Meghanin siskopuoli Samantha Markle. Hiljattain Markle avautui jälleen kerran sisarestaan – väittäen tällä kertaa Meghanin olleen kateellinen kälylleen herttuatar Catherinelle

Marklen väitteiden mukaan Meghan pilasi tahallaan Catherinen syntymäpäivän hänen ja Harryn kohuilmoituksella. Meghan ja Harry ilmoittivat vetäytyvänsä hovista 8. tammikuuta ja herttuatar Catherinen syntymäpäivä oli 9. tammikuuta. 

– Surullista, että hän saattoi tehdä niin Katen syntymäpäivänä – uskon hänen olleen kateellinen kauniille Katelle, Markle totesi Daily Starille antamassaan haastattelussa maanantaina 17. helmikuuta. 

– Hän ei voisi koskaan kilpailla, Kate on ikoninen! Täydellistä kuningatar-materiaalia ja ihastuttava perheenjäsenenä, erityisesti äitinä. 

Markle totesi myös olleensa erityisen vaikuttunut siitä, miten edullisemmat mekot ovat näyttäneet herttuatar Catherinen yllä erittäin kalliilta merkkivaatteilta. 

Marklen mukaan Meghan on myös aiheuttanut itse saamansa negatiivisen kohtelun useiden tekojensa seurauksena. Hän on ollut myös tuohtunut syksyllä 2019 esitetystä kohudokumentista, jossa Meghan avautui voivansa huonosti. 

Alkuvuodesta Harryn ja Meghanin ilmoituksen jälkeen internetissä alkoi levitä video, jossa Harryn kuultiin vihjaavan Disney-pomo Bob Igerille kesällä 2019 Meghanin olevan kiinnostunut ääninäyttelijän töistä. Samantha Marklen mukaan tämä olisi ollut ymmärrettävä peliliike kuninkaallisista velvollisuuksista sivuun astumiseen jälkeen, muttei sitä ennen. 

– Se oli epäkunnioittavaa kuninkaallista protokollaa kohtaan. Vähän niinkuin pettäisit puolisoasi ja antaisit puhelinnumerosi treffiseuralaisellesi ennen kuin otat avioeron. 

– Hän piti agenttinsa ja managerinsa ja on saattanut saada Disney-sopimuksen. Tuntuu siltä, että brittiläinen kuninkaallinen perhe oli ponnahduslauta parempiin asioihin, joihin Pukumiehet ei olisi häntä vienyt. 

Lue myös:

    Uusimmat