Herttuatar Catherinea ei ole nähty julkisuudessa yli 50 päivään – tämän arvellaan olevan äkillisen katoamisen syy

0:25
Näin herttuatar Catherine edusti kolmannen raskautensa aikana.

Herttuatar Catherinen poikkeuksellisen pitkä poissaolo julkisuudesta on herättänyt runsaasti kysymyksiä ja ihmetystä.

Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine, 39, on loistanut jo lähes kahden kuukauden ajan poissaolollaan, sillä herttuatarta ei ole nähty julkisuudessa 11. heinäkuuta jälkeen. Tuolloin Catherine bongattiin Wimbledonin tennisturnauksen miesten finaalin katsomosta sekä myöhemmin saman päivän iltana Wembleyn jalkapallostadionilta EM-finaalin aitiosta kannustamassa Englantia ottelussa Italiaa vastaan. Samaisessa finaalissa ottelua seurasivat Catherinen kanssa myös prinssi William ja pariskunnan esikoinen, 8-vuotias prinssi George.

Vuonna 2020 pisin tauko, jolloin Catherinea ei nähty julkisuudessa, oli 41 päivää. Tuolloin julkisiksi edustustilaisuuksiksi laskettiin myös kuninkaallisten toimittamat lukuisat videopuhelutapaamiset. Tuohon aikaan Catherine ja William lomailivat muun muassa Walesissa. 

Kaksi vuotta sitten, vuonna 2019 puolestaan Catherinen pisin aika poissa julkisuudesta oli 33 päivää, jolloin herttuaparin perhe lomaili läpi elokuun. 

Catherinen ja Williamin virallisella Instagram-tililläkin tuorein Catherinesta tehty päivitys on juuri 11. heinäkuuta. Elokuun alussa tilillä julkaistiin päivitys, jossa Catherine oli kuvattuna holokaustista selvinneen Steven Frankin ja tämän lastenlasten kanssa, mutta kyseinen kuva on otettu tammikuussa 2020. 

Herttuaparin kaksi vanhinta lasta, prinssi George ja 6-vuotias prinsessa Charlotte palasivat kouluun syyskuun alussa, ja perinteisesti tuolloin Kensingtonin palatsi on julkaissut kuvia Williamista ja Catherinesta saattamassa lapsiaan kouluun. Tänä vuonna tällaisia kuvia ei kuitenkaan ole nähty. 

Kuten muutkin kansalaiset Iso-Britanniassa, on kuninkaallisilla myös ollut tapana lomailla kesän loppupuolella. Herttuaperhe on myös bongattu elokuussa lomailemassa muun muassa Skotlannissa. Catherinen poikkeuksellisen pitkä poissaolo julkisuudesta on kuitenkin saanut spekulaatiot vyörymään valtoimenaan. Sosiaalisessa mediassa on muun muassa arveltu runsaasti sitä, että herttuatar odottaisi neljättä lastaan. Catherine kärsi aiempien raskauksiensa aikana erittäin voimakkaasta aamupahoinvoinnista, minkä tähden hän joutui jättämään myös edustustilaisuuksia väliin. 

Toisaalta myös spekuloidaan, että Catherine ja William valmistautuisivat kulissien takana ottamaan yhä enemmän vastuuta sekä roolia kuninkaallisina. Prinssi William on kruununperimysjärjestyksessä toisena isänsä prinssi Charlesin, 72, jälkeen. Williamin isoäiti kuningatar Elisabet, 95, viettää ensi vuonna valtakautensa 70-vuotisjuhlaa. 

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja