Mainos

Hermoileva näyttelijä Carey Mulligan: Näin lapset vaikuttavat minuun

Näyttelijä Carey Mulligan rakastaa lapsia. Kovaksi hermoilijaksi paljastuva tähti sanoo, että lapsilla on häneen rauhoittava vaikutus.

Lapsilla on rauhoittava vaikutus. Tätä mieltä on näyttelijä Carey Mulligan. Muusikko Marcus Mumfordin kanssa kihloissa oleva näyttelijä haaveilee omista lapsista, mutta toistaiseksi tähti rakastaa viettää aikaa ystäviensä lasten kanssa, Female First paljastaa.

– Halusin aiemmin saada kolme lasta, mutta lukumäärä on laskenut sen jälkeen kun olen nähnyt ystäviä, joilla on lapsia. Mutta rakastan vauvoja. Heidän läsnäolonsa saa minut rauhoittumaan, koska silloin ei tarvitse miettiä mitään naurettavia murheita, Mulligan selittää.

Mulligan myöntää olevansa kova stressaaja. Tähti jännittää erityisesti koe-esiintymisiä, eikä osaa aina rentoutua edes kotioloissa.

– Jos joku toi punaviiniä uuteen asuntooni, en pystynyt rentoutumaan, koska pelkäsin, että hän pudottaa sen. Naurettavaa, tähti myöntää.

Mulligan huolehtii usein turhaan, sillä kaikki on mennyt hänellä nuoruudesta lähtien hyvin. Tällä hetkellä Mulligan filmaa elokuvaa Drive Los Angelesissa. Tähti asuu elokuvanteon ajan yhdessä elokuvan ohjaajan, Nicholas Winding Refin ja hänen vaimonsa kanssa.

– Kun en ole kuvauksissa, leikin heidän lastensa kanssa, leivon heille porkkanakakkuja ja tuon heidät kuvauksiin, Mulligan iloitsee.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.