Mainos

Herkkävatsainen Chanel testasi kolme viikkoa Purina ONE Sensitiveä – lue merkittävät muutokset koiran kunnossa!

Viisikymmentä koiranomistajaa pääsi testaamaan Purina ONE -täysravintoa kolmen viikon ajan. Yksi onnekkaista oli amerikankarvatonterrieri Chanel, jolla on erityisen herkkä vatsa. Näkyikö koiran kunnossa muutoksia kolmen viikon ruokakuurin aikana? Lue koiranomistajan arviot jokaiselta testiviikolta!

Kolmen viikon Purina ONE -testiryhmään valittiin muun muassa hoikka, 2-vuotias amerikankarvatonterrierini Chanel, jonka vatsa on äärimmäisen herkkä. Karvattoman koiran ihon hyvinvointi on myös tärkeää.

Chanel testasi kolme viikkoa huhti–toukokuussa 2013 Purina ONE Sensitive -täysravintoa, joka sopii koirille joilla on joko herkkä iho tai ruoansulatusjärjestelmä.

Näkyikö koiran ruokahalussa, kunnossa tai mielialassa muutoksia kolmen viikon ruokakuurin aikana? Lue testiryhmäläisen viikkoarviot!

Chanel-koiran viikko 1

Ensimmäisellä testiviikolla Chanel-koira oli virkeämpi ja leikkisämpi. Myös koiran silmissä näkyi muutoksia.

"Koira suhtautui ruokaan ensin hieman epäillen. Ilmeisesti se johtui nappuloiden isosta koosta. Koira kuitenkin maisteli ruokaa halukkaasti ja pureskeli sen huolellisesti. Loppuviikkoa kohti ruoka alkoi tuntua koirasta tutummalta ja se alkoi odottaa sitä todella innokkaasti. Koira söi aina kupin yhtä kyytiä tyhjäksi ja nuoli vielä lopuksi."

"Koira oli leikkisämpi kuin aikaisemmin. Se haastoi minut leikkimään useammin kuin yleensä. Sen katse oli myös kirkkaampi: silmät eivät enää vetistäneet!"

Chanel-koiran viikko 2

Toisella testiviikolla Chanel-koiran vatsa toimi paremmin, jätösten määrä oli pienempi ja ulosteet olivat kiinteämpiä. Chanel oli myös leikkisä kuin pentu konsanaan.

"Ruoka maistuu Chanelille erittäin hyvin. Hän odottaa innoissaan ruoka-annostaan ja syö koko aterian hotkien. Chanel on ollut leikkisämpi ja aktiivisempi tällä viikolla. Hän juoksee ja riehuu ulkona kuin pieni pentu, mitä hän ei ole tehnyt aikoihin."

Chanel-koiran viikko 3

Kolmannella testiviikolla Chanel-koiran iho hilseili vähemmän ja silmät olivat kirkkaammat.

"Chanelista ruokahetki on päivän paras hetki. Hän pyörii innoissaan ympyrää ja loikkii ilmaan heti, kun ruokapussin rapina alkaa. Ruoka maistuu hyvin ja lopuksi neiti nuolee aina kupin hyvin, hyvin huolellisesti."

"Chanel on entistä iloisempi ja vilkkaampi. Hän leikki entistä enemmän ja ottaa kontaktia niin vieraisiin koiriin kuin ihmisiinkin."

Tapahtuiko koirassa näkyviä muutoksia kolmen viikon testin aikana?

"Chanelin silmät alkoivat kirkastua jo ensimmäisen testiviikon aikana. Masuvaivat selvästi helpottivat, koska hänen leikkisyytensä ja iloisuutensa lisääntyi. Koska Chanel on amerikankarvatonterrieri eli aivan naku, on ihon hyvinvointi hyvin tärkeää. Iho pehmeni selvästi Purina ONE Sensitive -kokeiluviikkojen aikana. Hilseily väheni, joskaan ei vielä kokonaan loppunut. Vatsa toimii hyvin ja säännöllisesti ja tuotoksen saa hyvin pussiin."

"En olisi ikinä uskonut, että marketin hyllyltä löytyvä erittäin kohtuuhintainen tuote peittoaa heti ensimmäisestä viikosta alkaen selvästi erikoisliikkeestä ostetun kalliin ruoan. Sekä Chanelin ihossa, silmissä että vireydessä tapahtunut muutos on ällistyttävä! Kiitos kokeilun, tiedämme nyt, että Chanel syö jatkossakin Purina ONE Sensitiveä!"


Entä miten Purina ONE -täysravinto vaikutti aktiivisen Boby-koiran turkkiin? Lue koiranomistajan arviot!


Haluatko tietää lisää kolmen viikon Purina ONE -testistä?Lue kissan- ja koiranomistajien kokemuksia!

Liity sinäkin Purinan postituslistalle:saat ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!


Artikkelin tarjoaa: PURINA

Kuvat: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja