Heräteostos kartutti pankkitiliä 200 000 eurolla

Helteinen heinäkuu lähti vantaalaismiehellä vauhdikkaasti liikkeelle, kun hän kotiutti Veikkauksen Kenosta komeat 200 000 euroa. Onnenpelissä rouva Fortuna ratkaisee, mutta tässä tapauksessa voittoisan peliin toi lisämausteensa neiti Aika, joka oli tipalla.

- Kahvilan kassalla muistelin, että Kenon peliaika päättyy puoli yhdeksältä. Kysyin kuitenkin varmuuden vuoksi, että voiko Kenoa vielä tänään pelata. Myyjä nyökkäsi ja kertoi, että peliaika päättyykin kello 20.45, joten laitoin Täyskenon vetämään euron panoksella pikapelinä, voittaja kertoo.

- Ennätin kotiin katsomaan kenoarvontaa. Otin numerot ylös ja tarkistin riviäni "pihistämällä" eli katsomalla numero kerrallaan. Olihan se epätodellinen tunne, kun tajusin, että minulla on 10-tasolla kymmenen oikein.

Bemari ja vene alle kesärientoihin

Tuore suurvoittaja aikoo suomalaisittain pitää melko matalaa profiilia, eikä voitosta juurikaan kylillä huudella. Myös miehen haaveet ovat supisuomalaiset.

- Sen olen päättänyt, että auto vaihtuu Bemariksi ja kunnon vene pitää hommata mökille. Loput rahat sijoitetaan tuottavasti, voittaja miettii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat