Mainos

Helsinkiläiset pysäköivät potkulautoja niin onnettomasti, että siitä tuli taidetta: Katso 15 hämmentävää kuvaa menopelien ensimmäisestä kesästä

1:15
Katso videolta miltä onnettomasti pysäköidyt sähköpotkulaudat näyttivät

Kuinka monta kaatunutta potkulautaa sinä pistit merkille pääkaupungissa tänä kesänä? Helsingissä päästiin kesällä viilettämään ensimmäistä kertaa sähköpotkulaudoilla.

Puhelinapplikaation kautta vuokrattavat laudat saavuttivat välittömästi suuren suosion, mutta usealla menopeliä kokeilleella vaikutti olevan liikennesäännöt pahasti hakusessa.

Asiaan otti vahvasti kantaa myös poliisi, joka kiinnitti huomiota ennen kaikkea siihen, että sähköpotkulaudoilla ajettiin suotta kävelytiellä.

– Normaalitahoisella potkulaudalla ei ole luvallista ajaa jalkakäytävällä, painotti Helsingin liikennepoliisin päällikkö, ylikomisario Jarkko Lehtinen MTV Uutiset Livessä.

Huono pysäköinti aiheutti suurta närää

Jalkakäytävillä kruisailun lisäksi harmaita hiuksia aiheuttivat potkulautojen onnettomat pysäköintitavat.

Kesällä ei näyttänyt olevan kovinkaan harvinaista, että potkulautoja löytyi pusikoista, metsästä, kukkapenkeistä tai vaikkapa poikittain keskeltä tietä.

MTV Uutiset seurasi tiiviisti sähköpotkulautojen ensimmäistä kesää Helsingissä.

Ikuistimme kesältä 15 kyseenalaista tilannetta, joista käy ilmi, kuinka surkealla tolalla potkulautojen pysäköinti pääkaupungissa todellisuus oli.

Katso kuvat menopelien ensimmäisestä kesästä yläpuolelta löytyvältä videolta!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja