Helsinkiläisen toimiston vessassa ilmenneestä salakatseluepäilystä uutta tietoa: Sanoman mukaan työntekijä on tunnustanut teon

Salakatselusta epäillyn työntekijän työsuhde on päätetty.

Helsingissä sijaitsevan toimiston wc-tiloissa ilmenneen salakatseluepäilyn tutkinta on edistynyt. Mediayhtiö Sanoman viestinnästä kerrotaan STT:lle, että salakatselusta epäilty henkilö on löytynyt ja että hän on tunnustanut teon.

Henkilö on Sanoman työntekijä, ja hänen työsuhteensa on päätetty.

Toimiston unisex-vessasta Porkkalankadulla löydettiin piilotettu puhelin 14. marraskuuta. Sanoman mukaan tutkinnassa on selvinnyt, että puhelinta on käytetty kuvaamiseen kahdessa eri tilassa. Kuvaaminen on tapahtunut todennäköisesti aamupäivällä 14. marraskuuta, Sanoman viestinnästä kerrotaan.

Mahdollisia asianomistajia on kaksi. Sanoman mukaan heihin on oltu yhteydessä asiasta.

Sanoma Media Finlandi n mukaan tapauksesta tehtiin rikosilmoitus marraskuussa. Asian esitutkinta on kesken Helsingin poliisissa.

Tutkinnanjohtaja Pekka Seppälän mukaan poliisi on ollut yhteydessä salakatselusta epäiltyyn, mutta tätä ei ole vielä kuulusteltu.

– Teknisten tutkimusten jälkeen siirrymme kuulusteluvaiheeseen, Seppälä sanoo STT:lle.

Hän ei kerro, onko epäilty ottanut kantaa rikosepäilyyn.

Poliisi on aiemmin sanonut, että yrityksen toimitiloihin oli oikeudettomasti asennettu tekninen laite, joka mahdollistaa salakatselun. Seppälä ei tiistaina avannut tapauksen yksityiskohtia julkisuuteen.

Tutkinnan edistymisestä kertoi aiemmin Helsingin Sanomat.

Sanoma Media Finland on STT:n enemmistöomistaja. STT:n toimitus sijaitsee Porkkalankadulla, mutta epäilty salakatselu ei ole tapahtunut siellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja