Mainos

Helsinki-Vantaalla pettyneitä palloilijoita - "Kauan odotettu Barcelonan-leiri menossa pilalle"

Ilmailualan Unionilla ja Norwegianilla oli ystävät vähissä varhain aamulla Helsinki-Vantaan lentokentällä.

IAU:n eilinen päätös aloittaa tukilakko Norwegianin lentäjälakolle pysäytti viime yönä lentoyhtiön maapalvelut Helsingissä ja sen myötä Norwegianin monet lennot.

Jalkapalloseura PK-35:n 15-17-vuotiaiden tyttöjen leiri Barcelonaan uhkaa mennä pilalle. Tyttöjen oli määrä lentää aamukuudelta Barcelonaan, mutta lento oli yksi peruutetuista.

Yksi matkan kohokohta, tänään pelattava FC Barcelonan peli, meni IAU:n tukilakon myötä joka tapauksessa jo sivu suun. Nyt joukkue jännittää, saadaanko korvaavia lentoja järjestymään niin, että jalkapalloleiri toteutuisi edes jollain lailla.

Norwegianille pyyhkeitä tiedottamisesta

IAU:n tukilakolla olikin kentällä hyvin vähän ymmärtäjiä.

Mutta ei saanut Norwegiankaan puhtaita papereita. Lentoyhtiön tiedotus jätti matkalaisten mukaan todella paljon toivomisen varaa. 

– Huonon tiedonkulun vuoksi meitä retuutettiin aamuyöllä turhaan edestakaisin kentälle, eräs kertoo.

Norwegianin ajan tasalla oleviksi mainostetuilla verkkosivuilla ei löytynyt yöllä kentälle lähdettäessä mitään tietoa aamulentojen peruutuksista.

– Sivuilta pystyi tilaamaan tekstiviestin valitun lennon statuksesta. Tasan neljältä, kun olimme jo kentällä, tuli viesti, jossa toivotettiin tervetulleeksi lennolle. Kello 4.37, kun viimeinenkin tarralipuke oli saatu kiinnitettyä tyttöjen matkalaukkuihin, tuli tieto, että lento on peruttu, kertoo PK-35:n matkalla valvojana toimiva Antti Oksanen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.