Helsingissä syttyi taas sähköpotkulauta palamaan asunnossa – tämä peräkkäisinä iltoina tapahtuneista onnettomuuksista tiedetään

Helsingissä on syttynyt palamaan kaksi sähköpotkulautaa peräkkäisinä iltoina.

Helsingin pelastuslaitos tiedotti jälleen palamaan syttyneestä sähköpotkulaudasta asunnossa. Pelastuslaitos sai tiedon palamaan syttyneestä sähköpotkulaudasta noin puoli kahdeksan aikaan perjantai-iltana.

– Yksityinen sähköpotkulauta oli ollut latauksessa ja syttynyt palamaan. Asunnossa oli paikalla ihmisiä, joista yksi loukkaantui lievästi onnettomuuden seurauksena, päivystävä palomestari Janne Taskinen kertoo.

Taskisen mukaan sähköpotkulaudan merkki ei ole tiedossa, sillä kulkupeli tuhoutui täysin palossa. Myös asunto kärsi savuvahinkoja.

– Asunto kärsi suuria savuvahinkoja, eikä ole asumiskelpoinen vähään aikaan.

Taskisen mukaan eilen ja tänään illalla tapahtuneiden palojen välillä ei ole tiedettävästi yhteyttä. Tänään illalla tapahtuneen onnettomuuden syttymissyy on poliisin selvityksessä.

– Ei ole varmuutta, onko tapauksissa ollut kyse samasta sähköpotkulautamerkistä tai akusta.

Pelastuslaitos kertoi myös myöhään torstai-iltana, että asunnossa latauksessa ollut sähköpotkulauta oli syttynyt tuleen. Eilisessä onnettomuudessa ei loukkaantunut kukaan, mutta asuntoon ei voinut palata onnettomuusiltana palosta syntyneen savun takia.

Lue myös:

    Uusimmat