Helmisellä selvä lähtökohta Slovakia-pelin valmistautumiseen

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajan Raimo Helmisen mukaan joukkue voi valmistautua levollisesti Slovakia-peliin MM-kisojen puolivälierävaiheessa.

- Hyvät ovat tunnelmat. Voitot tietenkin ovat nostaneet henkeä ja itseluottamusta. Ollaan päästy koettamaan jatkopaikkaa ja nyt tulee sitten kova puolivälierä vastaan, Helminen viittasi maanantain Slovakia-otteluun.

Nuoret Leijonat pääsee hyökkäämään Slovakian kimppuun tervetulleen huilin kautta.

- Tässä oli kaksi ottelupäivää peräkkäin. Nyt on enemmän huilaamista ja akkujen latausta kuin mitään muuta, Helminen lausui myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa.

Helmisen mukaan joukkueen terveystilanne on "ihan kohtuullinen". Hän ei nosta yksittäisiä pelaajia esiin, eikä paljasta ennen ottelupäivää sitäkään, onko nollapelin edellisessä ottelussa pelannut Sami Aittokallio maalivahtina myös puolivälierässä.

- En ole vielä isompia päätöksiä tehnyt. Edessä on harjoittelua ja valmistautumispalaveri. Katsotaan siellä, Helminen väisteli.

Erään asian toteuttamisen tärkeydestä Helminen on varma, jotta jatkopaikka MM-kisoissa heltiää.

- Puolustaa täytyy tietenkin hyvin. Siitä on lähdettävä, Helminen linjasi MTV3.fille.

Suomi kohtaa Slovakian maanantaina 2. tammikuuta. CANAL+ ja Katsomo.fi esittävät ottelun suorana kello 23.55 alkaen! Katso kaikkien otteluiden lähetysajat tästä!

Lue myös:

    Uusimmat