Helminen kehuu Slovakian kovuutta

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Raimo Helminen sanoo, että Suomen pitää varautua Slovakian fyysiseen peliin MM-kisojen puolivälierässä.

Helmisellä on tuntumaa Slovakian joukkueeseen, sillä Suomi pelasi sitä vastaan harjoituspelin ennen MM-kisoja. Suomi voitti sen pelin maalein 3-0.

- Slovakia on fyysinen, vahva ja aktiivinen joukkue. Sillä on isoja ja lennokkaita pelaajia, jotka tulevat kovaa päälle, Helminen analysoi tulevaa vastustajaa MTV3.fille.

Suoranaisia heikkouksia ei Helminen Slovakialta äkkiseltään keksi.

- Se on ihan vahva porukka. Ei oikein heikkouksia ole löytynyt. Täytyy ensin katsoa heidän viimeisin pelinsä, Sveitsi-peli, nauhalta, Helminen virkkoi.

Slovakia koki alkulohkossa 1-9-murskatappion Ruotsille, mutta siihen peliin ei Helmisen mielestä kannata kohdistaa liikaa painoarvoa.

- En nähnyt sitä peliä, mutta jos peli ratkeaa, se ratkeaa. Numerot eivät aina kerro koko totuutta, Helminen muistutti.

Helminen kiistää, että ajatukset eksyisivät tässä vaiheessa yhtään mahdolliseen välierään, joka tarkoittaisi ottelua Ruotsia vastaan.

- Sellaiseen leikkiin ei parane lähteä. Kaikki paukut pitää pistää tähän peliin, Helminen painotti.

Suomi kohtaa Slovakian maanantaina 2. tammikuuta. CANAL+ ja Katsomo.fi esittävät ottelun suorana kello 23.55 alkaen! Katso kaikkien otteluiden lähetysajat tästä!

Lue myös:

    Uusimmat