Helmikuu

24.2.2005

Hannele Laurin uusi koti Nurmijärvellä

t.i.l.a. vieraili näyttelijä Hannele Laurin uudessa kodissa Nurmijärvellä. Hannele muutti maaseudun rauhaan viime kesänä ja on nyt remontoinut omakotitaloaan mieleisekseen. Keittiö on modernisoitu ja samalla kaikki koneet uusittiin. Erikoisuutena on Siemensin uusi ”älyjääkaappi ” jonka ovessa olevasta näytöstä voi tarkistaa lämpötilat ja tarpeen mukaan jääkaappi kertoo myös huoltotarpeensa.

Kodissa on paljon vanhoja huonekaluja ja rakkaita muistoesineitä. Uuteen kotiin haluttiin kuitenkin myös vähän uutta ja koko taloon hankittiinkin uudet matot Toivematosta ja uusi olohuoneen vaalea kalusto on Viemeröstä. Mieluisat laatat kylpyhuoneeseen löytyivät paikallisesta 10-laatasta. Hannelelle uusi koti on rauhallinen lepopaikka kiireisen työrytmin vastapainoksi.

17.2.2005

Tukholman kansainväliset huonekalumessut 2005

t.i.l.a. vieraili Tukholman vuotuisilla huonekalumessuilla tutustumassa sisustuksen uusiin virtauksiin. Messut ovat ammattimessut, mutta messujen viimeisenä päivänä se on avoin kaikille.

Messut järjestetään aina helmikuussa ja lisätietoja löydät osoitteesta www.stockholmfurniturefair.com.

Ohjelmassa nähtiin tuotteita mm. seuraavilta valmistajilta: www.annekyyroquinn.com, www.rrdesign.fi , www.claesson-koivisto-rune.se, www.offecct.se , www.boknas.fi , www.htcollection.fi, www.woodnotes.fi, www.himla.se, www.coolcorporation.fi, www.kateha.se, www.bsweden.com , www.tibrokok.se , www.vinta.jp , www.isolationunit.info , www.hdk.gu.se , www.durat.com

10.2.2005

t.i.l.a. tapasi sisustusarkkitehti Ulla Tenhon joka kertoi arkkitehdin ja asiakkaan yhteistyöstä kodin sisustuksen suunnittelussa.

Ulla Tenhon tavoittaa 044-542 3542 tai uuduo@phnet.fi. Sisustusarkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden yhteystietoja löydät mm. osoitteista www.sisustussuunnittelijat.com ja www.sio.fi.

3.2.2005

t.i.l.a. tapasi Lohjalaisen paperitaiteilija Leena Linnalaakson, joka kertoi värikkäistä ja iloisista taideteoksistaan. Taiteilijan töitä on seuraavan kerran näyttelyssä maaliskuussa 2005 Cafe St. Honoressa (Laurinkatu 49B, Lohja). Töistä voi kysyä suoraan taiteilijalta viikonloppuisin numerosta 050-5816491.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja