Mainos

Helmen hääblogit: Saammeko luvan mennä naimisiin?

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Häät 24.7.2010

Kesähäiden kynnyksellä jännitys lisääntyy ja kaksi kaasoa kohtaa.

"Ei oo yhtään mitään jännitettävää, mutta mut tuntien mä nyt jännitän sitäkin kun mennään porukoiden luokse Turkuun, hah =) Nyt tänään tulee kaaso Turusta tänne. Ihanaa, näkevät ihan livenä kaasot toisensa vihdoin."

Häät 31.7.2010

Häät lähestyvät, ja kuulutukset on haettu!

"No niin, nyt on sit käyty anomassa sitä vihkilupaa… Nyt enää jännittää, et ollaanko me kelvollisia. Noh, itselläni ei ainakaan tietääkseni ole estettä, eikä tuo Juusokaan ole aiemmin sellaista tunnustanut, eli eiköhän se sieltä postista tupsahda piakkoin. Kovasti haipakkaa tässä saa mennä, kun kaikki vapaapäivät on johonkin suunnitteluun jo melkein varattu."

Anna kertoo

Kuninkaallinen häähumu sai parin pohtimaan omaa suhdettaan.

"Seurasimme prinsessa Victorian kauniita häitä ja aistimme heidän suuren rakkautensa. Ehkä juuri tästä huumasta johtuen Daniel uskalsi kysyä minulta, josko olisimme virallisesti pari ja alkaisimme ihan oikeasti seurustella."

Häämatkalla purjeveneessä

Matkalaiset ovat saapuneet Tahitille, ja tapaavat yllättäen matkalaisia Suomesta.

"Jo 14 vuotta sitten Suomesta lähtenyt ja maailmalla viihtynyt Susu innostui päästessään pitkästä aikaa puhumaan suomea. Meistä taas oli kiva tavata nuoria ihmisiä, jotka ovat valinneet mielenkiintoisen elämäntavan ja nähneet paljon maailmaa megaveneiden kyydissä. Miehistön elämä ei ole kuitenkaan pelkkää biletystä, sillä kaikki paiskivat lujasti töitä maanantaista perjantaihin, klo 8-16 – aivan kuten missä tahansa duunissa."

(MTV3/Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.