Helena Ahti-Hallberg tarttui yhteen kritiikin aiheeseen Evelinan valssissa – Vappu Pimiältä napakka kuitti: "Haluaisin muistuttaa Helena..."

Evelinan ja Marko Keräsen valssi hurmasi tuomariston tunnelmallaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 15. tuotantokauden uusi kausi on laitettu käyntiin suorten lähetysten voimin, ja 11 uutta tanssiparia pääsevät esittelemään tanssitaitonsa ensimmäistä kertaa parketeille. 

Laulaja Evelina esitti tanssiopettaja Marko Keräsen kanssa valssin, kappaleenaan La vie en rose.

Esityksen jälkeen tuomarit kertoivat olleensa hurmaantuneita sen tunnelmasta, vaikka askelissa ja asennossa olikin parannettavaa. 

Jukka Haapalainen kommentoi, että Evelinalla on hänen mukaansa taito tunnistaa musiikki sekä "antaa sen saapua itseensä". Haapalaisen mukaan siihen eivät pysty kaikki. 

– Se on taito, joka kantaa pitkälle. 

Helena Ahti-Hallberg puolestaan totesi, että näki esityksessä "hirvittävän vähän kanta-askelia" ja kertoi kaipaavansa seuraaviin vakiotansseihin parempaa jalkatekniikkaa. Juontaja Vappu Pimiä heitti Ahti-Hallbergille kommentin jälkeen tiukan kuitin. 

– Haluaisin muistuttaa Helena, että ekassa lähetyksessä ollaan, Pimiä naurahti. 

Yhteensä Evelina ja Marko Keränen saivat tanssistaan yhteensä 13 pistettä.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat