Mainos

Hekuman huipulle hyväilemällä nenää tai ristiluuta

Sekä miehen että naisen kehossa on monia paikkoja, joita hyväilemällä voi tuottaa suurtakin nautintoa. Osa näistä kohdista on vähemmän tunnettuja kuin toiset.

Tohtori.fi -sivusto kertoo tutkimuksesta, jossa on selvitelty mitkä kohdat kehossa ovat erityisen herkkiä nautinnolle. Naisella tällaisia kohtia ovat ristiluu, isovarvas ja napa. Miehellä puolestaan nenä, nännit ja jalkapohjat ovat herkkiä kohtia.

Naisen sukuelimillä ja etenkin isovarpaalla on suora neurologinen yhteys. Tästä yhtenä osoituksena on muun muassa se, että nainen käpristää varpaansa saadessaan orgasmin. Joillekin naisille isovarpaan hyväily voi tuottaa todella suurta nautintoa.

Ristiluu löytyy selästä heti pakaroiden yläpuolelta. Sitä on helppo hyväillä, jos nainen makaa vatsallaan. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että jopa 91 prosenttia naisista sai orgasmin, kun ristiluun hermoja stimuloitiin sähköllä.

Napa ja klitoris muodostuvat samasta kudoksesta alkion kehittyessä. Sama yhteys säilyy niiden välillä myös aikuisena, väittää Tohtori.fi.

Miehen nenä turpoaa miehen kiihoittuessa. Nenässä on enemmän hermopäätteitä kuin muualla kasvoissa, joten nenän hyväily voi tuntua erittäin hyvältä.

Miehen nännit ovat samalla lailla herkät kuin naisenkin ja niiden koskettelu tuottaa samalla lailla nautintoa. Jalkapohjien hierominen on puolestaan herätellyt myös miehen sukuelimiä.

WebMD:n löytämistä tuntemattomista seksikohdista kertoo Suomessa Tohtori.fi.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Tohtori.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.