Heikki Paasosen kassi:

- broilerin rintafilettä - taco- tuorejuustoa - mozzarellajuustoa - kananuudeleita - karambola - pistaasipähkinöitä

Harri Syrjäsen ja Heikki Paasosen menu:

Kanapyörykät ja nuudeleita

1 broileri rintafile 2 rkl taco- tuorejuustoa puolikas chili 0,5 dl kermaa minttua persiljaa suolaa pippuria 1 pss kananuudeleita

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja ja jauha pyörykkämassaksi. Keitä pyörykät nuudelipussin mausteliemessä, lisää nuudelit liemeen ja keitä noin 3 min.

Pistaasipähkinöillä paneroitu broilerinfile

0,5 pussia pistaasipähkinöitä 1 broilerin rintafile 1 valkosipuli

Kuori pistaasit ja jauha ne sauvasekoittimella jauheeksi. Paneroi broilerin file pistaasijauheella. Paista öljy-voiseoksessa muutama minuutti molemmin puolin. Paista samalla pannulla broilerin kanssa myös kokonaisia valkosipulin kynsiä. Tarjoa broilerin kera.

Mozzarellalla ja basilikalla täytetty broilerirulla

1 broilerin rintafile puolikas mozzarellajuusto 5 basilikan lehteä 1 uuniperuna 1 rosmariinin oksa

Nuiji rintafile litteäksi, leikkaa mozzarella suikaleiksi. Laita mozzarella ja basilikanlehdet rintafileen sisään, mausta suolalla ja pippurilla ja kääri rullalle. Kääri rulla folion sisään ja paista pannulla noin 5 min. ja lopukupsennä 200 asteisesa uunissa noin 10 minuuttia. Siivuta uuniperuna siivuiksi. Paista panula voissa rosmariininoksan kera noin 15 minuuttia. Tarjoa broilerirullan kera.

Karambola-carpaccio ja pistaasikinuski

1 Karambola 1/2 prk raejuustoa 1 dl sokeria 1 dl kuohukermaa puoli pussillista pistaasipähkinöitä

Siivuta karambola hyvin ohuiksi siivuiksi. Levittele siivut lautaselle. Paahda sokeri kattilassa ruskeaksi, lisää pistaasipähkinät ja kerma. Keitä kokoon noin 5-10 min. Lapioi kasteike ja raejuusto karambolan päälle ja nauti.

Lue myös:

    Uusimmat