Mainos

"Heidi" äänestettiin Vuoden Hääpuvuksi 2010

Morsiamet äänestivät Englannin häämessuilla vuoden 2010 kauneimman hääpuvun.

Tuhannet englantilaiset morsiamet äänestivät suosikkiaan Vuoden Hääpuvuksi National Wedding Show -häämessuilla Lontoossa ja Birminghamissä.

Kuuden englantilaisen häälehden muotitoimittajat olivat valinneet finalisteiksi puvut seuraavista mallistoista: Amanda Wyatt, Benjamin Roberts, Ellis Bridals, Eternity Bride, Maggie Sottero ja Sophia Tolli.

Puvut olivat esillä myös maaliskuussa Harrogatessa Englannissa, jonne hääpukualan ammattiväki kokoontui BBEH-messuille ja Bridal Buyer Awards -gaalaan.

Voittajaksi morsiamet olivat äänestäneet Sophia Tollin hurmaavan Heidi-puvun, jonka veistoksellinen muoto ja herkkä halterneck-pääntie viehättivät tämän vuoden morsiamia.

Heidi-puvun ja muun Sophia Tolli -nimeä kantavan, vuonna 2009 lanseeratun amerikkalaisen hääpukumalliston on suunnitellut Sophia Apostolides.

Palkintogaalassa jaettiin myös muita arvostettuja huomionosoituksia. Parhaan hääpukuvalmistajan tittelin voitti Mark Lesley ja parhaaksi morsiusneitojen mallistoksi valittiin Kelsey Rose.

Vuoden nuoreksi suunnittelijaksi nousi Freya Rose ja vuoden innovaatiosta palkittiin Liza Designsin Liza Harrison. Juhlakenkiä valmistava Rainbow Club palkittiin sekä parhaana hääkenkämallistona että vuoden vientiyrityksenä

Teksti Sari Yli-Salomäki/HÄÄT-lehti

Kuvat BBEH/Ocean Media Group

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.