Heidfeld: Olisin halunnut palata toisenlaisissa olosuhteissa

Loukkaantuneen F1-kuski Robert Kubican Renault-tallissa korvaava Nick Heidfeld on iloinen paluustaan kilparadoille mutta harmittelee tapaa, jolla se mahdollistui.

Heidfeld ja Kubica ajoivat yhdessä Sauber-tallissa liki neljän kauden ajan.

- Olisin halunnut palata formula ykkösiin toisenlaisissa olosuhteissa, mutta olen ylpeä annetusta mahdollisuudesta, Heidfeld kommentoi pestiään.

Rallionnettomuudessa kätensä pahoin loukannut Kubica saattaa olla sivussa koko F1-kauden ajan.

- Kaikki on tapahtunut niin nopeasti, mutta olen todella vaikuttunut siitä mitä olen tähän asti nähnyt tallin puitteista ja talliväen omistautumisesta Enstonessa, Heidfeld jatkoi.

Renault'n tallipäällikön Eric Boullierin mukaan aikaa ei ollut hukattavissa, kun kauden alkuun on aikaa vain kuukausi ja jäljellä vain kaksi testirupeamaa.

- Annoimme Nickille mahdollisuuden Jerezissä viime viikolla ja hän todella teki meihin vaikutuksen, Boullier sanoi kuljettajan esityksestä F1-testeissä.

Yhteensä 172 GP-kisassa ajanut saksalainen jahtaa yhä avausvoittoaan. Viime kaudella Heidfeld, 33, toimi Mercedeksen testikuljettajana, ajoi Sauberin kisakuskina ja testasi uuden rengasvalmistaja Pirellin tuotoksia.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat