Mainos

Haukitikkarit 19.10.1999

toim. Kati Nappa
Vieraana kalankäsittelyn mestari Risto Kosonen näyttämässä miten hauesta saa täysin ruodottomia fileitä ja miten ahvenen fileointi onnistuu kalaa perkaamatta.

ruodottomia haukifileitä
(150-200 g/ ruokailija)

Leikkaa ruodoton lohifilee n. 1 1/2 sentin pitkiksi suikaleiksi. Mausta tillillä, ruohosipulilla, suolaripauksella, paprikalla tms . Kierrä rullalle ja kiinnitä lyhyellä grillitikulla. Paahda öljyllä sipaistussa pannussa kerran kääntäen. Tarjoa lisäkkeeksi esim. perunamuusia tai kasviksia. Voit käyttää tikkaireihin hauen seuraksi punaista kalaa esim. kirjolohta.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.