Harvinaista kuvaa: Tuomarien keskustelu tallentui videolle SM-liigan huippuottelussa – "Se käy vielä tuuppaamassa sitä pomminvarmasti"

"Ohjeistaminen on tullut viime vuosina mukaan"– katso ottelua tuomarin näkövinkkelistä 3:16
Kovaa viestinvaihtoa – katso tästä tuomariston keskustelut Tapparan ja Lukon välisen ottelun kiihkeinä hetkinä.

Tuomarien välinen suorapuheinen viestinvaihto Lukon Kristian Pospisilista tallentui tuomarikameraan, kun raumalaiset pelasivat perjantaina jääkiekon SM-liigan huippuottelua Tapparaa vastaan.

Tapparan kanadalais-kroatialainen puolustaja Blake Parlett taklasi avauserässä slovakialaishyökkääjä Pospisilia laidan lähellä pään seudulle ja sai 2+10 minuutin rangaistuksen. Parlett protestoi tuomiotaan, kun taas Pospisil selvitti tilannetta omalta osaltaan tuomaristolle.

Tuomarien välitön reaktio kyseiseen taklaukseen ja Pospisilin selvitys tilanteesta tallentuivat tuomarikameraan.

Siihen tallentui myös tuomariston myöhempää keskustelua. C Moren lähetyksessä nähtiin harvinaislaatuista pitkin ottelua saatua tuomarikamerakuvaa.

– Nyt sitten hereillä Pospisilin sun muiden kanssa, hei. Varmaan pitää jotain yrittää.

Pospisililta nähtiinkin rujo taklaus, ja hän kävi kolmannessa erässä jäähyllä väkivaltaisuudesta.

Tuomariston viestinvaihto kävi suorasukaiseksi.

– Koko ajan se (Lassi) Vanhatalo – Pospisil. Mitä pidemmälle peli menee, jos tämä on 3–1 tai 4–1, niin sehän käy vielä tuuppaamassa sitä. Ihan pomminvarmaa.

Vahvassa iskussa viime aikoina ollut Tappara voitti sarjakärki Lukon lopulta maalein 3–1. Ottelun päätuomareina toimivat Stefan Fonselius ja Petri Lindqvist.

Katso kiihkeät tilanteet ja tuomariston reaktiot ylälaidan videolta tuomarikamerasta!