Härski kuva mielessä – brassihyökkääjä makusteli "saarella ja monilla naisilla"

MM-kisoissa herännyt paljon puheenaiheita – ottelujen lisäajat aiheuttaneet hämmästystä 1:36
MM-kisoissa on herännyt paljon puheenaiheita.

Brasilian jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Richarlison on laukonut ronskin kommentin uransa jälkeisistä suunnitelmista joukkueensa MM-turnausavauksen alla.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

– Aion ostaa saaren ja olla siellä monien naisten kanssa, kuten Ronaldinhon kuvassa, Richarlison täräytti Brasilian tv:ssä.

Brasilialainen jalkapallolegenda Ronaldinho on kerännyt uransa jälkeen huomiota railakkaasta elämäntyylistään. Hän poseeraa Richarlisonin mainitsemassa kuuluisassa otoksessa viiden bikineissä takamus kameraan päin olevan naisen kanssa uima-altaalla.

25-vuotiaalla Richarlisonilla on jalkapalloilijana matkaa yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista pidetyn Ronaldinhon suuruusluokkaan, ja hänen kommentointinsa saaresta ja naisista onkin espanjalaislehti Marcan mukaan herättänyt kiistaa Brasiliassa.

Richarlison edustaa nykyisin seurajoukkuetasolla Tottenhamia ja kuuluu Brasilian MM-kisamiehistöön Qatarissa. 

Richarlison on ollut vaalimassa myös hierarkiaa maajoukkueessaan. Kun joukkuekuvaa oltiin ottamassa, hän raahasi Fredin sivummalle istuimiston keskivaiheilta, jotta supertähti Neymar sai olla siinä arvoisellaan paikalla.

Richarlison on aiemmin voittanut Brasilian maajoukkueessa Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa American vuonna 2019 ja olympiakullan 2021.

Brasilia kohtaa Qatarin MM-turnauksen avausottelussaan torstaina Serbian.

Lue myös:

    Uusimmat