Harryn ja Meghanin tulevan Oprah-haastattelun aihe selvisi – tämä brittihoville kiusallinen tilanne käydään läpi

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevasta Oprah-haastattelusta tihkuu uutta tietoa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevaa televisioesiintymistä odotetaan ympäri maailman erittäin suurella innolla. Parin on määrä saapua yhdysvaltalaisjuontaja Oprah Winfreyn haastateltavaksi jaksossa, joka esitetään Yhdysvalloissa sunnuntaina 7. maaliskuuta. Winfrey ja Sussexin herttuapari ovat entuudestaan tuttuja toisilleen, ja Winfrey nähtiin myös Harryn ja Meghanin häävieraiden joukossa vuonna 2018.

Tulevan haastattelun sisällöstä tihkuu nyt uutta tietoa. E Newsin haastatteleman lähipiirilähteen mukaan pari aikoo kertoa ”heidän totuutensa” siitä, miksi he jättäytyivät pysyvästi pois brittihovin velvollisuuksista.

– Heidän ja kuninkaallisen perheen välillä on paljon jännitteitä. Haastattelu valaisee heidän näkökulmaansa siitä, mitä he ovat läpikäyneet. He ovat helpottuneita siitä, että ovat kaukana siitä kaikesta, lähipiirin henkilö kommentoi.

Lähteen mukaan haastattelu tulee olemaan hyvin suora, sillä heidät on nyt virallisesti vapautettu kuninkaallisista velvollisuuksista.

Kuninkaalliset fanit odottavat myös erityisesti tietoa siitä, millaiset välit prinssi Harrylla ja prinssi Williamilla on keskenään. Veljesten tulehtuneista väleistä on puhuttu jo pitkään. Molemmat kulkevat tällä hetkellä eri polkujaan. Williamista tulee jonain päivänä Iso-Britannian kuningas, ja Harry tekee kaupallisissa diilejä Netflixin ja Spotifyn kanssa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat hiljattain myös odottavansa toista lastaan.

Lähde: Eonline.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja