Harry Potter -tähdet Suomessa: Näin huijasimme kuvausryhmää

Harry Potter -elokuvasarjaa tähdittävät kaksoset James ja Oliver Phelps kertoivat MTV3.fin Viihdeuutisille tehneensä jäyniä myös oikeassa elämässä.

MTV3.fin Viihdeuutiset tapasi Harry Potter -tähdet heidän Suomen vierailullaan. Brittinäyttelijät James ja Oliver Phelps nähdään Harry Potter -elokuvissa jekkuihin erikoistuneina veljeksinä, Fred ja George Weasleynä. Perinteisiin kaksosille kuuluviin huijauksiin näyttelijät eivät ole kuitenkaan tosielämässä juuri sortuneet.

– Emme ole esimerkiksi esittäneet toisiamme, se olisi ihan liian helppoa. Eihän siinä ole mitään haastetta, kun kaikki kaksoset pystyvät siihen, James toteaa.

– Sitä paitsi eräät toiset kaksoset erotettiin koulusta, kun he huijasivat esittämällä toisiaan, joten siinä on hyvä syy olla tekemättä niin, Oliver Phelps komppaa.

James kertoo kuitenkin tehneensä kuvausryhmälle jäynän Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2 -elokuvan kuvauksissa Oxfordissa.

– Minulla oli niin sanottu päivystysvuoro, joten minun ei ollut pakko mennä kuvauspaikalle. Illalla hiivin kuitenkin kameran kanssa pimeälle päätielle, mitä pitkin kuvausryhmä saapuu kuvauksiin. Asetuin katuvalopylvään viereen ja otin salaman kanssa kuvia saapuvista autoista, jolloin kuvausryhmän jäsenet luulivat joutuneensa peltipoliisin kuvattavaksi. Suosittelen jekkua, se oli oikein hauskaa, James nauraa.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2 saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat