Mainos

Härkä-carpaccio ja Dijonkastike

Härkä-carpaccio

  • 500 g tuoretta härän sisäfileetä
  • 2rkl oliiviöljyä
  • gourmet-suolaa tai merisuolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ruukku rucolaa ja/tai mangoldinversoja

Poista fileestä kalvot terävällä veitsellä. Kääri filee tiukasti kelmuun ja laita se pakkaseen noin tunniksi. Kun filee on hieman kohmea, se on helpompi leikata ohuiksi siivuiksi. Leikkaa fileestä mahdollisimman ohuita siivuja ja asettele ne suoraan lautasen pohjalle. Laita pala kelmua leikattujen siivujen päälle ja painele carpaccio mahdollisimman ohuesti lautaselle. Poista kelmut ja pirskota päälle hieman oliiviöljyä. Mausta carpaccio suolalla ja mustapippurilla. Koristele carpaccio rucola-salaatilla ja pursota päälle dijon-kreemiä.

Dijonkastike

  • 3/4 dl majoneesia
  • 1/2 sitruuna
  • 1,5 tl kokojyvä dijon-sinappia
  • 1rkl raastettua parmesan juustoa
  • muutama tippa worschester-kastiketta
  • hieman suolaa

Mausta majoneesi sitruunanmehulla ja lisää joukkoon kaikki loputkin raaka-aineet. Sekoita hyvin ja laita kastike pursotin pussiin tai lusikoi kastiketta hieman suoraan carpaccion päälle.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.