Harjoittele edustava luottoilme valokuviin

Oletko löytänyt jo valokuvailmeesi? Jos säikyt kameroita, harjoittele ulkonäköäsi imarteleva ilme peilin edessä.

Häät, syntymäpäiväjuhlat, baari-illat... Näytätkö kaikissa kuvissa aina pelästyneeltä kissalta tai mutantoituneelta mörökölliltä silmät puolittain ummessa ja suu epätodelliseen virneeseen vääristyneenä?

Jokaisella on nykyään kamerapuhelin ja jopa nopea työpäivän jälkeinen drinkki dokumentoidaan ja jaetaan sosiaalisissa medioissa. Jos et ole valokuvauksellinen, on varma ja harjoiteltu ilme helpoin tapa välttyä nolostuttavilta kuvilta kaikkien nähtävillä.

Joillekin ihmisille imartelevan poseerauksen löytäminen tapahtuu luonnollisesti, toisille se taas on vaikeampaa. Voisiko sinun ilmeesi olla toisen olan työntö kameraa kohti, kohotetut kulmakarvat ja koko hammasrivistön paljastava hymy? Koomikkomainen leveähymyinen nauru, joka paljastaa, ettet ota itseäsi liian tosissaan? Tai hymy, joka ei paljasta hampaita, mutta on viekas?

Voisiko ilmeesi löytyä näin?

  • Varminta on olla paljastamatta hampaitaan, jos tällaista hymyä ei hallitse. Hampaallinen hymy vääntyy helposti hevosmaiseksi tai teennäiseksi. Kapeat huulet saattavat kuitenkin vaatia hampaiden vilautusta.
  • Ota mallia julkkiksista ja kokeile peilin edessä itsellesi sopivia ilmeitä. Näyttelijä Elizabeth Hurley on paljastanut luottokikkansa kuvissa olevan osittainen hymy, jonka aikana hän asettaa kielensä yläetuhampaidensa taakse. Näin kaksoisleuka ei näy ja hymy pysyy luonnollisena.
  • Leuka ulos, rinta eteen! Katso, miten Paris Hilton sen tekee. Ryhdikäs poseeraus, joka saa kaulasi näyttämään pitkältä ja ilmeesi ylväältä.
  • Tutustu kasvoihisi. Kumpi puolistasi on parempi? Tuo se esille kuvissa!
  • Älä säiky kameroita. Kuvasi eivät voi ikinä onnistua, jos et harjoittele mallina olemista. Kameraankin tottuu jossain vaiheessa.
  • Luonnollisuus on yleensä valttia – kuvissakin.


Kuvat: Shutterstock, Getty Images

Osittainen lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat