Hans on uusin kokkisoturi. Hän toimii omistajan ja keittiömestarin rooleissa helsinkiläisessä Chez Dominiquessa, ravintolassa joka sai ensimmäisen Michelin tähtensä vuonna 2001 ja toisen vuonna 2003, vuonna jolloin Hans valittiin myös vuoden ravintoloitsijaksi. Välimäki, joka aloitti ruoanlaiton 16-vuotiaana, on ollut avaamassa useita ravintoloita sekä kokkaillut ulkomailla, mm. Ruotsissa ja Sveitsissä. Välimäki on osallistunut erinäisiin kilpailuihin ja mm. sijoittunut toiseksi Vuoden kokki -kilpailussa 1996. EM-kisoissa vuonna1998 Hansin sijoitus oli kuudes. Välimäen harrastuksiin kuuluu moottoripyöräilyn ja lukemisen lisäksi, yllätysyllätys, ruoanlaitto.
Hans Välimäki, s. 1970

Julkaistu 20.01.2004 16:27(Päivitetty 13.04.2004 17:07)
Lisää aiheesta:
ViikkohoroskooppiMiksi lääke pitää ottaa tyhjään vatsaan ja saako pillerin puolittaa? Apteekkari kertoo faktatMausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!Taija on kokenut menetyksistä kauheimman – Wiljami-poika kuoli neljä päivää syntymänsä jälkeenLöytyykö mökkikaapista harmaantunut lasi? Sameuden syynä on lasihomePyhiinvaeltamisen perinnettä elvytetään Suomessa – kiinnostaa myös nuoria