Hänkö 62-vuotias? Kaunarit-tähti tyrmäävänä Daytime Emmy -gaalan punaisella matolla

Kauniit ja rohkeat -pahis paljastaa MTV Uutisille pahimman asian, jonka hänen roolihahmonsa Sheila Carter on tehnyt:"Se oli minulle vaikea äitinä" 4:21
Katso myös: Kauniit ja rohkeat -tähti paljastaa MTV Uutisille pahimman asian, jonka hänen roolihahmonsa Sheila Carter on tehnyt: "Se oli minulle vaikea äitinä"

Kimberlin Brown edusti näyttävänä Daytime Emmy -gaalassa.

Vuoden 2024 Daytime Emmy -gaalaa vietettiin viime viikonloppuna kahtena peräkkäisenä iltana Los Angelesissa. Gaalassa palkitaan vuoden parhaat päiväsaikaan esitetyt yhdysvaltalaiset televisio-ohjelmat. 

Vuonna 1987 alkanut Kauniit ja rohkeat -saippuasarja oli ehdolla yhteensä 12:ssa palkintokategoriassa. Sarjassa Ridge Forresteriä vuodesta 2013 saakka esittänyt näyttelijä Thorsten Kaye voitti parhaan miesnäyttelijän Daytime Emmy -palkinnon, jonka lisäksi Kauniit ja rohkeat kuittasi nimiinsä parhaan pukusuunnittelun palkinnon.

Kauniit ja rohkeat -sarjassa megapahis Sheila Carteria esittävä näyttelijä Kimberlin Brown edusti Daytime Emmy -gaalassa näyttävässä tyylissä. Ensimmäisenä iltana hänellä oli yllään säihkyvä, valkoinen paljetein koristeltu housupuku, ja hänen kädessään roikkui housupukuun sointuva kimalteleva pikkulaukku.

Toisena iltana näyttelijä oli vetänyt ylleen näyttävän, pitsikuvioidun mustavalkoisen iltapuvun.

Brown on esittänyt Kaunareiden Sheilaa jo yli 30 vuoden ajan. Näyttelijä kertoi MTV Uutisille vuonna 2022, että on kehitellyt Sheilalle mielessään taustatarinan, jonka mukaan hahmo on kasvanut kammottavissa olosuhteissa, ja että kasvuolosuhteet muovasivat Sheilasta sellaisen kuin hän on.

Brown kertoi tuolloin uskovansa, että hänen kehittämänsä taustatarina on syy sille, että Sheila on niin rakastettu pahis.

– Kaikki mitä hän on ikinä halunnut olla, on rakastettu ja olla kykeneväinen rakastamaan jotakuta. Luulen, että yleisöni näkee hänet hahmona jota voi sympatisoida, koska he huomaavat sen, hän sanoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat