Hanki täysin ilmainen syysilme kotiisi – ihanat ideat

Inspiroidu pian väriään vaihtavista upeista syksyn lehdistä, ja tee kotiisi lämminsävyinen syysilme. Lehdistä on moneksi, ja mikä parasta, ne ovat sinulle täysin ilmaisia!

Halusitpa sitten nopeita syyspäivityksiä kotiisi tai jopa jotakin hieman haasteellisempaa, lehdet ovat oiva ja todella kaunis keino sisustaa syksyistä kotiasi. Nappaa siis hauskat ideat komeilemaan myös omaan kotiisi.

Laita lehtiä kehyksiin

Jos löydät erityisen kauniin lehden, liimaa se varoen paperinpalaselle ja aseta se kehyksiin. Asettele useita 'lehtitauluja' lähekkäin, ja kodissasi komeileekin yllättäen upea lehtikollaasi. Voit myös ostaa tai maalata kehykset kullan värisiksi, jolloin ne toistavat mainiosti luonnon kauniita lämpimiä sävyjä.

Käytä lehtiä apuna tekstiilipainannassa

Käsinpainetut lehtityynyt tai -pöytäliinat tuovat välittömästi syksyn tunnelmaa kotiisi. Kasta lehti varoen painoväriin ja paina lehden kuvio tyynyyn. Vaahteranlehdistä saat erityisen kauniisti muodot esiin painantatekniikkaa apuna käyttäen.

Järjestele oksat maljakkoon

Heitä kukkaset pois maljakoistasi ja asettele niihin sen sijaan kauniita syksyisiä oksia. Oksa-asetelma näyttää kauniilta esimerkiksi hopeisessa maljakossa.

Koristele lahjapaketit lehdillä

Syksyn juhliin saat uniikkia otetta koristelemalla lahjapaketin lehtiä apuna käyttäen. Voit sitoa lehdistä koristeen, jonka voit kiinnittää lahjanaruun tai vaihtoehtoisesti voit liimata lehtiä varovaisesti esimerkiksi pahvista tehdyn lahjapakkauksen kanteen ja reunoihin.

Aseta kauneimmat oksat koristeeksi

Jos satut törmäämään ulkona aivan erityisen upean näköisiin syysoksiin, tuo ne kotiisi ja aseta ne sellaisenaan koristamaan esimerkiksi pöytää tai hyllyä saadaksesi raikkaan ja tyylikkään lookin kotiisi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat