Hän voitti Myyrä-kilpailun

Hän voitti Myyrä-kauden 0:50
Näin finaalikolmikko reagoi voittajan selvittyä

Myyrä-kauden voittaja selvisi.

Myyrä-sarjan kolmas kausi saatiin päätökseen sunnuntaina. Kauden aikana kisailivat Pete Lattu, Pia PenttalaMiska HaakanaOlli Herman, Ilona Ylikorpi, Veeti KallioUniikkiIlona Chevakova, Markus Pöyhönen ja Sabina Särkkä.

Kauden finaalijaksossa paljastui viimein kisan voittaja sekä tehtäviä sabotoinut myyrä

Kisan voittajaksi selviytyi muusikko Olli Herman. Herman paljastaa, että jo menomatkalla Portugaliin hän merkitsi Pete Latun yhdeksi erittäin potentiaaliseksi Myyrä-kandidaatiksi. Epävarmuus kuitenkin kalvoi läpi koko Myyrä-kauden.

– Peli on todella jännittävä ja vaikka löysinkin oman Myyrä-epäiltyni huomattavan ajoissa, oli tämä vain entistä jännempää. Epäilin myös omaa logiikkaani monta kertaa enkä uskaltanut kuitenkaan luottaa valintaani aluksi, hän sanoo.

Rokkari kehuu Myyrän tekemisen olleen mahtava kokemus. Parasta oli yhteishenki, joka ohjelmaa tehdessä vallitsi.

– Meillä oli ihan huikea ryhmä ihmisiä mukana kaudella. Parasta oli, kun sai tutustua heihin kuvauksissa. Huumori hersyi ja juttu lensi sekä kuvatessa että kameroiden sammuttua. En ole näin hauskoissa kuvauksissa ollut koskaan aiemmin mukana, ja koko Myyrä-formaatti onkin hauskinta mitä olen koskaan päässyt televisiossa tekemään! Erityisen makeaa tietysti oli, että sain kunnian kruunata reissuni koko kauden voitolla. Tuntui todella hienolta, mies summaa.

Katso pätkä myyräilyistä:

Hän on myyrä 1:05

Lue myös:

    Uusimmat