Hän oli prinssi Charlesin kolmas nainen

Prinssi Charlesin surullisen kuuluisa rakkaustarina on kaikille tuttu. Kruununprinssi vei vihille nuoren ja suloisen Lady Dianan, vaikka hänen todellinen rakkautensa kohde oli Camilla Parker Bowles. Harva tietää, että prinssin elämään kuului vielä kolmaskin nainen, Lady Dale Tryon.

Dale Tryon, omaa sukua Harper, syntyi Australiassa vuonna 1948 rikkaaseen pohattaperheeseen. Valmistumisen jälkeen Tryon karisti Australian pölyt jaloistaan ja muutti Lontooseen.

Lontoossa hän tapasi paroni Anthony Tryonin, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1973. Aviomiehensä kautta Lady Dale Tryon tapasi prinssi Charlesin ja kaksikko ystävystyi nopeasti. Prinssi Charlesista tuli jopa Tryonin Charles-pojan kummisetä.

Prinssin ja Lady Tryonin ystävyys ei jäänyt huomiotta brittilehdistössä. Kaksikon välit nostattivat valtavan kohun saarivaltiossa ja lehdet vihjailivat, että heillä olisi myös romanttinen suhde. Huhuja villisi prinssi Charlesin kommentti:

– Hän on ainut nainen, joka on ymmärtänyt minua.

Oman lisänsä tarinaan tuo vielä se, että Lady Tryon oli hyvä ystävä myös prinssi Charlesin Diana-vaimon kanssa. Lisäksi taustalla on vielä prinssi Charlesin nykyinen vaimo, Camilla Parker Bowles, jonka kanssa Lady Tryon ei tullut toimeen…

Prinssi Charlesin ja Lady Dale Tryonin suhdetta puidaan AVAlla maanantaina 26.12. kello 20.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja