Hämmentynyt kulmakarvakissa niittää mainetta maailmalla – katso kuvat

Muistatko vielä hylätyn, mustavalkoisen Kitler-kissanpennun, jonka väitettiin muistuttavan ulkonäöltään Hitleriä nenänsä alla olevan naamakuvioinnin takia? Valkoinen Sam-kissa niittää parasta aikaa suunnatonta mainetta internetissä, kiitos sen erikoisten "kulmakarvojen".

Sam-nimisestä kissasta on tullut varsinainen netti-ilmiö, eikä täysin suotta: hurmaava kaksivuotias kissaherra on yhden ilmeen kissa, kiitos sen "kulmakarvojen". Kissan otsalla sijaitsevat mustat karvakuvioinnit – ikään kuin valesilmät – saavat sen näyttämään alituiseen inhimillisen hämmentyneeltä, oli kissa sitten vaanimassa lelun perään, loikoilemassa auringossa tai kurkkimassa oven raosta. Valkoisen Samin huolestuneen, riemastuttavan uniikin ulko-asun kruunaa kokomusta häntä.

"Tässä on Sam. Hän on kissa, jolla on kulmakarvat."

Samin nykyinen omistaja löysi kissan hylättynä ovensa takaa kissankantokopasta vuonna 2012. Nimettömänä pysyvä kissanomistaja alkoi lisätä valokuvia erikoisen näköisestä Samista kuvien jakopalvelu Instagramissa Samhaseyebrows-nimimerkillä jakaakseen ilosanomaa Samin elämästä maailmalle, mutta myös muistuttamaan ihmisiä auttamaan niitä hylättyjä eläimiä, jotka eivät ole yhtä onnekkaita kuin uuden kodin löytänyt Sam.

Nyttemmin Samin ilmeitä seuraa Instagramissa lähes 40 000 käyttäjää ympäri maailman.

Onko sinulla maailman paras, suloisin tai erikoisen näköinen lemmikki? Lähetä kuva lemmikistäsi Tassuklubin kuvagalleriaan: Lisää kuva täällä!

Onko sinun kissasi erityinen? Liity Gourmet V.I.C.-klubiin, joka on tarkoitettu Erityisen Tärkeille Kissoille – saat ilmaisia ruokanäytteitä kotiisi!


Lue myös:


AVA

Lähde: Splash, Instagram

Kuvat: Splash/@samhaseyebrows

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja