Hamilton sai Glock-tiedon viime hetkellä

Lewis Hamiltonille valkeni vasta aivan Brasilian GP:n lopussa, että maailmanmestaruus oli yhä hänen ulottuvillaan huolimatta Sebastian Vettelin kaksi kierrosta ennen maalia suorittamasta ohituksesta, joka pudotti hänet kuudenneksi.

Kuivan kelin renkailla sateen kastelemalla radalla ajaneen Toyota-kuski Timo Glockin hidas vauhti kerrottiin Hamiltonille vasta viimeisen kierroksen loppuvaiheessa.

- Olin 10. mutkassa, kun talli kertoi minulle "Glock on aivan edessäsi. Hän on kuivan kelin renkailla. Hänellä on vaikeuksia. Olisi mahtavaa, jos pystyisit ohittamaan hänet", Hamilton kertasi The Times -lehden mukaan.

Hamilton onnistui ohittamaan Glockin radan viimeisessä mutkayhdistelmässä. Näin Hamilton nousi kisan 5. sijalle, joka riitti mestaruuteen.

- Näin hänen ajavan pois 10. mutkasta enkä tiennyt, olisinko tarpeeksi lähellä, kun vain kaksi mutkaa oli jäljellä. Tullessani 11. mutkaan näin Vettelin ohittavan hänet. Kun hän oli juuri kääntymässä mutkaan, minä syöksyin sisäkurvin puolelle, Hamilton kertasi mestaruuden ratkaisseita tapahtumia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat