Hamilton ei viettänyt kosteita mestaruusjuhlia

Huikeiden vaiheiden jälkeen formula ykkösten maailmanmestariksi sunnuntaina kruunattu McLaren-kuljettaja Lewis Hamilton keskittyi mestaruusjuhlissaan ihastelemaan omaansa ja muiden tyytyväisyyttä.

Viime vuonna Hamilton lähti Brasiliasta täysin erilaisissa tunnelmissa. Hävittyään mestaruuden yhdellä pisteellä Kimi Räikköselle Hamilton nollasi tilannetta aamun pikkutunneille asti. Nyt oli toisin.

- En juonut eilisiltana. Otin muutaman lasillisen samppanjaa, mutta enimmäkseen join vettä, Hamilton kertoi Autosport.comille.

- Illan loppua kohden istuin sivulla, kun Queenin We are the champions -kappale alkoi soida. Katsoin tallin jäseniä, mekaanikkojani, tarjoiluhenkilökuntaa, isääni, kaikkia. He kaikki olivat niin iloisia. Pystyin vain katselemaan, ja sulattelemaan sitä kaikkea. On vaikea pukea sanoiksi sitä tunnetta, kun näkee kuinka onnelliseksi on tehnyt kaikki. Kuinka paljon he ovat tehneet töitä ja kuinka tyytyväisiä he ovat. Se oli todella mukavaa nähdä, ja sen jälkeen olinkin valmis nukkumaan. Opin läksyni viime vuodesta, Hamilton totesi.

Hamilton totesi, ettei ajatus mestaruudesta ollut vielä uponnut täysillä.

- Se tuntuu mahtavalta. En usko, että olen vielä kunnolla tajunnut sitä. Tänä aamuna heräsin rentona, tyytyväisenä ja täynnä energiaa. Sitten ajatus palaili päähäni: vau, olen maailmanmestari.

- En olisi koskaan ajatellut olevani tässä. Olin uneksinut mestaruudesta, minkä takia se varmaan tuntuukin vielä vähän unelta.

Hamilton oli jo innoissaan siitä, että saa ensi kauden autoonsa mestarin merkiksi numeron yksi.

- Minun ei tarvitse ajaa enää numeron 22 autolla. Saan numeron yksi auton, ja se on mahtavin juttu ikinä, Hamilton hehkutti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat