Haluatko avioeron? Tähänkin tarkoitukseen löytyy puhelinsovellus

Kosketusnäyttöpuhelimista voi olla montaa mieltä, mutta yksi asia on varma: niihin löytyy mitä omituisempia sovelluksia.

DNA:n ja Nokian tutkimuksen mukaan vain puolet älypuhelinten käyttäjistä käyttää puhelimen kaikkia toimintoja aktiivisesti.

Neljäsosa älypuhelimen omistajista käyttää luuriaan vain tekstailuun ja soittamiseen, kertoo itnyt.fi. Nämä käyttäjät jäävät paitsi kaikesta älyttömän hienosta – tai ainakin älyttömästä. Älypuhelinten ihmeellisessä maailmassa suuri hitti ovat nimittäin erilaiset sovellukset, joissa ei toisinaan tunnu olevan päätä eikä häntää.

Uhkaako avioero? Älypuhelin rientää apuun. Applen sivusto esittelee sovelluksen, jonka avulla voi laskea eron todelliset kustannukset. Paljonko aikaa menetät erotessasi, entä miten paljon rahaa mahdollinen ammattiauttaja kuluttaa? Kukapa olisi uskonut, että vastaus näihin kysymyksiin löytyisi joskus omasta taskusta.

Suuteluopas apuun

Älykkäisiin puhelimiin löytyy myös muita omituisia sovelluksia. Luuriin voi tilata virtuaalirummut, lehmänkellon, Speden speleistä tutun nopeuspelin tai jopa pelin, jossa tarkoituksena on vain kiskoa vessapaperia telineestä mahdollisimman nopeasti.

Etkö osaa suudella? Hanki sovellus, joka opettaa oikeat huuliliikkeet, neuvoo iphone.tmcnet.com. Vai tuliko jo ero, ja nyt pelkäät, että soitat ex-kumppanillesi baarikierroksen jälkeen? Ei hätää: eräs outo sovellus vahtii, ettet kilauttele kenellekään humalassa. Puhelinta on pidettävä täysin vakaana, kun numeroa valitaan, muuten soittaminen estyy, kertoo Telegraph-lehti.

Haluaisitko, että elämässäsi olisi soundtrack, kuten elokuvissa? Lataa puhelimeesi sovellus, josta löytyy äänitehosteita kaikkiin tilanteisiin. Ja mikäli olet keikalla kuuntelemassa livemusiikkia, voit käyttää sovellusta, joka näyttää sytkärin kuvaa puhelimen ruudulla. Nyt hitaita biisejä voi fiilistellä kuten kultaisella 1990-luvulla, sytkäriä heiluttamalla!

Nyt kun vielä löytyisi sovellus, joka opettaa varautumaan asianmukaisesti tilanteeseen, jossa puhelin rikkoutuu. Apua!

MTV3/Helmi

Lähteet: Itunes.apple.com, Telegraph.co.uk, Itmanagement.earthweb.com, Iphone.tmcnet.com, Itnyt.fi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja