Haluaako hän erota? Lue neljä varoittavaa merkkiä!

Oli kyseessä sitten seurustelusuhde, avoliitto tai avioliitto, ero saattaa olla vaikeaa hyväksyä, vaikka merkit olisivat leijuneet ilmassa jo pitkään. Toisinaan et edes halua nähdä niitä. Bettyconfidential.com listasi merkit, joista voit päätellä hänen suunnittelevan eroa.

Eroaminen on epäilemättä ankeaa. On sydäntä särkevää kuulla, kun rakastamasi ihminen ajattelee haluavansa elää jatkossa ilman sinua. Jos tämä tieto tulee täysin puun takaa, se saa olosi tuntumaan siltä, kuin sisuskalusi valuisivat viemäriin. (No, mikäli olet jo kokenut tällaisen eron, sinua tuskin tarvitsee muistuttaa siitä, miltä se tuntuu.) Elämänohjaaja ja ihmissuhdevalmentaja Jay Cataldo kertoi Bettyconfidential.com-sivustolle merkit, joista voit päätellä jo hyvissä ajoin kumppanisi mietteet ja aavistaa eron lähestyvän. Älä tule yllätetyksi – jatka lukemista!

1. eron merkki: Hän alkaa etäännyttää itseään fyysisesti tai emotionaalisesti

Ensimmäinen merkki on minkälainen etäinen käyttäytyminen tahansa. Fyysinen etäisyydenotto ilmenee, kun hänellä näyttää olevan aina vain vähemmän aikaa sinulle. Yhtäkkiä hän näyttää välttävän kaikkia parisuhdejuttuja, joita teillä on ollut yhdessä tapana tehdä. Tunneperäinen vetäytyminen on hienovaraisempi, mutta paljon vahvempi merkki. Oletko kiinnittänyt huomiota, kuinka puolisosi kommunikoi kanssasi: kuinka paljon hän ottaa katsekontaktia? Onko hänen äänensävynsä erilainen? Oletko huomannut, että suurin osa keskusteluistanne on nyt tyhjänpäiväisiä? Vältteleekö hän keskustelua teidän kahden tulevaisuudesta?

2. eron merkki: Hän tekee suuria muutoksia päivittäisiin rutiineihin

Yksi selvimmistä vaikean parisuhteen merkeistä on, kun hän on järjestänyt koko aikataulunsa viettääkseen vähemmän aikaa kanssasi. Tietysti joskus hänellä voi oikeastikin olla esimerkiksi työasioita, joita voi asiasta syyttää. Mikäli hän jatkuvasti jumittaa töissä vielä tunteja työajan päätyttyä, saattaa sinulla olla aihetta huolestua. Tarkkaile myös, onko hänen kaveripiirinsä vaihtunut. Mikäli he ovat innokkaita bilettäjiä, jotka tuovat humalassa kompuroivan puolisosi kotiin keskiviikkoaamuna, tiedät, ettei kaikki ole kohdallaan.

3. eron merkki: Huomaat muutoksen riitojenne määrässä

Jatkuvalla riitelyllä tuskin on parantavaa vaikutusta. Siitäkään ei kuitenkaan kannata riemastua, jos päivittäiset riitanne näyttävät kadonneen kokonaan. Kinastelun yhtäkkinen vähentyminen saattaa tarkoittaa, että hän on alkanut minimoimaan tunteidensa panostusta suhteeseenne. Nopea yhteydenotoista vetäytyminen on yleistä käyttäytymistä niille, jotka ovat joko hyvin turhautuneita kumppaniinsa tai ovat kokonaan lakanneet välittämästä.

Tämä toimii myös päinvastoin. Kukaan ei halua tuntea olevansa "se paha tyyppi", joten hän saattaa tarkoituksella aloittaa mitättömiä riitoja ja vedellä sinua naruista saadakseen sinut sanomaan tai tekemään jotain, että sinä näyttäisit pahikselta. Tämän tapahduttua hän on oikeutettu ilmaisemaan halustaan jättää suhde taakseen.

4. eron merkki: Fyysinen läheisyytenne on pohjalukemissa

Kun hän vie fyysisen etäisyyden astetta pitemmälle, huomaat, että kaikki rakkautta ilmaisevat kontaktit (halailu, hieronnat, silittely, esileikki ja niin edelleen) ovat lähes kokonaan kadonneet. Läheisyytenne kertoo paljon romanttisesta yhteydestänne – rakastava fyysinen kontakti on yksi tehokkaimmista tavoista tuntea yhteenkuuluvuutta toisen kanssa. Toki on normaalia, että makuuhuoneen rutiininne muuttuvat alkuaikojen intohimosta. Mutta jos hänellä ei ole mitään intressejä asian suhteen, jotain on pielessä. Naiset käyttävät seksistä kieltäytymistä toisinaan taktiikkana säilyttää valtansa suhteessa. Kun miehet kieltäytyvät seksistä, syynä on usein kiinnostuksen puute – tai heillä on joku toinen kiikarissa.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja