Halloween rakkaan kanssa: Pukeutukaa juhlaan yhdessä!

Halloween-juhlien tiimellyksessä on lupa pukeutua kaikista karmivimmilla tavalla. AVA kokosi yhteen hauskoja ja kaameita naamiaisasuja, joihin pariskunnat voivat pukeutua yhdessä juhlan kunniaksi.

Onko edessäsi jännittävä Halloween-juhla, mutta pohdit vielä mitä laittaa ylle? Mikäs sen mukavampaa kuin pukeutua Halloweenina yhteensopiviin asuihin rakkaan kanssa. AVA kokosi yhteen hauskat ideat, joissa voivat yhdistyä herttainen viattomuus ja kaameat kauhuhahmot.

Dracula ja nunna

Vampyyriteema on klassinen ja toimiva valinta. Etsi pilailuvälinepuodista tekohampaat, tekoverta ja vaaleaa meikkivoidetta kasvojen ehostamista varten. Verenhimon ja viattomuuden yhdistäminen tuovat Halloween-leikkiin pientä erotiikan tuulahdusta. Jos nunna ei nappaa, voitte myös kokeilla olla Dracula ja tämän puremasta muuttunut valtiatar, vampyyreiden seksikäs äitihahmo, joka viettelee viattomia heille yhteiseksi iltapalaksi.

Punahilkka ja susi

Punahilkan ja suden asut sopivat leikkimielisen parin Halloweeniin. Muistakaa pakata Punahilkan koriin viiniä ja kakkua. Niitä Punahilkka kantoi alkuperäisessä sadussakin mummolleen. Saako susi Punahilkan suihinsa?

Haudankaivaja ja zombi

Kaiva vanha lapiosi varastosta ja lähde juhlimaan zombie-tyttöystäväsi kanssa. Jos haudankaivaja-asu ei nappaa, voi toinen teistä pukeutua vaikkapa seriffiksi, joka pitää yllä kuria ja järjestystä – niin zombienkin kanssa. Zombit ovat tätä nykyä jälleen suunnattoman suosittuja, joten aivot saa jättää suosiolla narikkaan ja öristä vaikkapa koko illan.

Kissanainen ja Lepakkomies

Viettelevä kissanainen sopii hyvin kauhujen yöhön, onhan kissa luudalla lentävän noidan pieni apulainen. Mustaa kissaa on pelätty, sillä sitä on pidetty myös paholaisen liittolaisena. Kissanaisen vartalonmyötäinen puku vaatii kropalta paljon, mutta on toisaalta viettelevä valinta niille, jotka haluavat hurmata Halloween-yönä kumppaninsa. Ja kukapa muu kuulukaan Kissanaisen rinnalle, kuin ihana yön ritari: Batman!

Noita ja velho

Jos mielenne käy loitsuamiselle, voisitte yhdistää katalat voimanne noitana ja velhona. Nämä hahmot usein asettuvat kuitenkin jossain vaiheessa vastakkain, jotenka voitte myös ottaa mittaa voimistanne (ja asuistanne).

Viikatemies ja pyöveli

Viikatemieheksi pukeutuva voi hakea pilailupuodista itselleen luurankovaatteen ja viikatteen, jotka symbolisoivat kuoleman valtaa. Pyöveli voi sonnustautua köydellä, sillä hirttäminen vakiintui valistusajan jälkeen yleiseksi teloitusmenetelmäksi.

Enkeli ja piru

Enkeliksi pukeutuminen kiehtoo ainakin niitä naisia, jotka haluavat Halloweeninakin näyttää viattomilta. Voitte kuitenkin päättää kumpi teistä onkaan parisuhteenne enkeli ja kumpi pikku-piru ja pukeutua sen mukaan.

Vanki ja vanginvartija

Ei ole tavatonta, että tosielämässäkin vanki ja vartija ihastuvat toisiinsa. Kenties tekin lähestytte toisianne illan päätteeksi?


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja