Halkokasa 22 eurolla, talo 15 000 eurolla? Näin halkomyyjä ja välittäjä reagoivat Stubbin ja Haaviston tenttikömmähdyksiin

Halkomyyjä ja kiinteistönvälittäjä yllättyivät presidenttiehdokkaiden hinta-arvioista 1:51
Katso presidenttiehdokkaiden aiheuttamat reaktiot videolta!

Kommenttinsa MTV Uutisille antoivat lappeenrantalainen halkokauppias ja kuhmolainen kiinteistönvälittäjä. Katso reaktiot pieleen menneisiin arvioihin videolta!

MTV:n keskiviikoisessa tentissä Presidentinvaalit: Kaksintaistelu Pekka Haavisto ja Alexander Stubb yllättivät heikosti onnistuneilla hinta-arvioillaan, kun heiltä tiedusteltiin omakotitalon ja halkojen hintaa.

Ehdokkaiden piti arvioida, kuinka paljon maksaa viisi mottia koivuklapia. Stubb arvioi, että 22 euroa. Haaviston vastaus oli lähellä oikeaa, kun hän vastasi 400 euroa. Oikea vastaus olisi ollut 375 euroa. 

Lappeenrantalainen halkokauppias Virve Montonen huvittui Stubbin 22 eurosta. Montonen ihmettelee, eivätkö uutiset halkojen hinnoista ole tavoittaneetkaan kaikkia.

Halvalla lähtisi hyväkuntoinen talo

Ehdokkaiden piti myös arvioida 120-neliöisen, noin 30 vuotta vanhan hyväkuntoisen omakotitalon hintaa Kuhmossa. 

Stubbin vastaus oli 37 000 euroa. Haaviston arvio oli vieläkin maltillisempi, 15 000 euroa. Oikea vastaus olisi ollut noin 100 000 euroa. 

Kiinteistönvälittäjä Pasi Pulkkinen Kuhmosta ihmettelee presidenttiehdokkaiden kovin alakanttiin antamia hinta-arvioita. 

Katso presidenttiehdokkaiden aiheuttamat reaktiot videolta ylhäältä!

Lue myös:

    Uusimmat