Hakkeri varasti Miamin romahtaneen kerrostalon uhrien identiteettejä – kuolleiden luottotiedot syyniin

1:17
Katso video: Floridan turmatalon pystyyn jäänyt osa räjäytettiin maan tasalle – mahdollinen selviytyjien etsintä helpottuu

Tuntematon hakkeri on varastanut useiden Miamissa romahtaneen kerrostalon kuolonuhrien identiteettejä, kertovat Yhdysvaltain viranomaiset.

Viranomaiset kertovat hakkerin nähneen uhrien nimet uutisissa ja varastaneen heidän identiteettinsä sen jälkeen.

Surfsiden kaupungin pormestari Charles Burkett kertoo olevansa järkyttynyt ja toivoo poliisien saavan hakkeri(t) kiinni niin pian kuin mahdollista.

– Hän tai he rikkovat yksilön oikeuksia vastaan, mutta vielä pahempaa on se, että nämä yksilöt ovat kuolleita ja heidän vanhempansa surevat, Burkett sanoi.

– Kyseinen henkilö tai henkilöt on saatettava vastuuseen ja luulen, että jokainen floridalainen haluaa tietää tekijän henkilöllisyyden. Minkälainen ihminen tekee tällaista? Poliisit tekevät kaiken voitavansa.

Perheitä kehotetaan tarkistamaan läheisten uhrien luottotietoja siltä varalta, että hakkeri olisi kohdistanut toimintansa heihin.

Viranomaiset eivät ole kertoneet julkisuuteen enempää yksityiskohtia rikoksesta tai uhreista.

12-kerroksinen tornitalo romahti Miamin Surfsidella 24. kesäkuuta. CNN:n mukaan kuolonuhreja on ainakin 97. Pelastustyöt ovat jatkuneet viikkoja.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja