Häkellyttävä hyppysyöttö ilmasta: Bayern Münchenin hyökkäysmylly jauhoi huiman maalin

Bayern Münchenin hyökkäyskoneisto osoitti voimaansa jalkapallon Mestarien liigan ottelun avausjaksolla Lokomotiv Moskovaa vastaan.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Syöttömylly jauhoi, ja Corentin Tolisso jakoi keskityksen rangaistusalueen oikealle reunamalle Benjamin Pavardille. Pavard hyppäsi palloon ja jakoi ilmasta täydellisen syötön maalin eteen. Leon Goretzka viimeisteli siitä osuman päällään ja vei Bayernin 13. minuutilla 1–0-vierasjohtoon. Maali oli Goretzkalle Mestarien liiga -kauden toinen.

25. minuutilla Bayern toisti samantapaisen kuvion uudestaan. Tolisso keskitti jälleen oikealle Pavardille, joka hyppäsi ja jatkoi pallon identtisesti yhdellä kosketuksella maalille. Kingsley Coman kuitenkin pamautti nyt pallon vasempaan tolppaan.

Hallitseva Mestarien liigan mestari Bayern München johtaa ottelua avausjakson jälkeen 1–0.

Bayern aloitti Mestarien liigan tämän kauden kukistamalla Atletico Madridin viime viikolla 4–0. Lokomotiv päätyi Red Bull Salzburgin vieraana pistejakoon 2–2-lukemin.

Lokomotiv Moskovan ja Bayern Münchenin ottelua voi katsoa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.