Hae mukaan testaamaan Vivania-tuotteita

Kauneutta ja hyvää mieltä Viviania-tuotteilla. Ilmoittaudu mukaan Helmen uuteen testiryhmään, johon haemme yli 40-vuotiaita naisia Vivania-tuoteryhmän testaajiksi.

Valitsemme testiryhmään 20 henkilöä, jotka saavat kotiinsa Vivania-tuotteet ja sitoutuvat käyttämään niitä vähintään 3 viikon ajan sekä raportoimaan tuloksista Helmen sivuilla.

Testaajat saavat kotiinsa kolme Vivania-tuotetta: Hyaluronitabletit, Hyaluron & Q10 Anti Aging vartalovoiteen sekä Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle -kasvovoiteen.

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle -Hyaluronihappotabletti

Tuote on ravintolisä, hyaluronitabletti ihon kauneudeksi ja hyvinvointiin. Tuote tasoittaa ryppyjä, lisää kosteutta, kimmoisuutta ja palauttaa ihon kiinteyden. Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton sekä gluteeniton. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle -kasvovoide

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle on monipuolinen yhdistelmävoide, joka estää iholla näkyviä vanhenemisen merkkejä. Tehokas ryppyjä tasoittava 24 tunnin voide sisältää ihon ennenaikaista vanhenemista estävää hyaluronihappoa, ubikinonia (koentsyymi Q10), E-vitamiinia ja jojobaöljyä sekä muita suoja-aineita, jotka edistävät kollageenin tuotantoa.

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Aging vartalovoide

Tuote sisältää ihoa kiinteyttäviä, kosteuttavia ja ihon enneaikasta vanhenemista estäviä ainesosia. Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon vettä, joka kohottaa ja antaa uutta kiinteyttä. Hyaluronihappo auttaa myös lisäämään ikääntyvien nivelten joustoa ja lisää silmien kosteutta. Ubikinoni ja E-vitamiini elvyttävät väsynyttä ja kuivaa ihoa ja tukevat ihosolujen uusiutumista.

Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa. Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

Huom! Osallistuminen Helmen testiryhmään edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen,rekisteröidy nyt.

Lue myös:

    Uusimmat