Habitare 2011: Laattapisteen upeat kokonaisratkaisut kylpyhuonerakentamiseen

Habitaren AHEAD -designalueen teemana oli tänä vuonna muutos. Laattapiste esitteli osastollaan teeman mukaisen toiminta-ajatuksensa: "ideasta valmiiseen kylpyhuoneeseen".

Näyttävä, alan uusinta designia edustava osasto, kokosi yhteen kaiken sen, mitä kylpyhuonerakentaja tarvitsee aina tuotteista asiantuntevaan palveluun sekä toteutukseen.

Kylpyhuonekokonaisuudet ideasta valmiiseen kylpyhuoneeseen

Rakentajan tai remontoijan ei tarvitse enää kierrellä eri alojen myymälöitä löytääkseen kaiken tarvittavan unelmiensa kylpyhuoneen toteuttamiseen.

Laattapiste on koonnut yhteen niin laatat, kylpyhuonekalusteet, rakennusmateriaalit kuin suunnittelu- ja rakennuspalvelutkin - kaikki luotettavaa Laattapiste Collection -laatua. Upeiden tuotteiden lisäksi asiakkaille tarjotaan ajanvarauksella toimivaa ammattilaisten suunnitteluapua, remonttien urakointia sekä rahoitusta.

Oman henkilökohtaisen palveluajan voi varata Laattapisteen kotisivuilta www.laattapiste.fi.

Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan yhdessä lähtötilanne sekä tehdään alustavia tuotevalintoja. Tämän jälkeen kylpyhuonesuunnittelun ammattilainen tekee 3D -piirrokset uudesta kylpytilasta.

Suunnitelman läpikäynnin jälkeen tehdään lopulliset tuotevalinnat, aikataulutetaan projekti, tehdään remonttisopimus sekä järjestetään tarvittaessa rahoitus. Lopputuloksena on kylpyhuone, jossa kaikki on kohdallaan.

Tervetuloa Laattapiste Collection -myymälään tutustumaan kylpyhuonerakentamisen kokonaisratkaisuihin!

Laattapiste-konserniin kuuluvat Laattapiste Oy sekä Heikki Haru Oy. Laattapiste-konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 noin 31 miljoonaa euroa ja työntekijöiden määrä 120 henkilöä.

Laattapiste Oy on Suomen johtava keraamisten laattojen maahantuoja ja laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden toimittaja, jolla on koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto. Laattapiste Collection on Laattapiste Oy:n tuotemerkki, joka on alan korkealaatuisin sekä tunnetuin brändi. Laattapiste Collection -myymälöitä on 30 paikkakunnalla ja ne ovat Suomen ainoita kylpyhuonekokonaisuuksien erikoisliikkeitä.

Heikki Haru Oy tarjoaa laadukkaat laatoitusratkaisut ja -tuotteet sekä vedeneristysjärjestelmät. Heikki Haru Oy on toiminut suomalaisen ammattirakentajan kumppanina jo 30 vuoden ajan.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:Laattapiste

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja