Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Haas-kuski ei odota yllätysvoittajia pitkään aikaan: “Kärjessä käydään eri kilpailua”

0:30
Haasin ensi kauden F1-kilpuri näyttää tältä.

F1-sarjaan on tehtävä vielä paljon muutoksia, ennen kuin keskiryhmän tallit kykenevät taistelemaan kärjen mukana osakilpailuvoitoista, katsoo Haas-tallin kuljettaja Romain Grosjean.

Kansainvälinen autoliitto FIA, sarjan omitaja Liberty Media ja tallit muotoilevat kulisseissa kauden 2021 suurta sääntömuutospakettia. Grosjean ei odota sarjaan yllätysvoittajia ennen sääntöremontin täytäntöönpanoa.

– Mielestäni formula ykkösten täytyy tarjota enemmän mahdollisuuksia voittaa kisoja, mutta en usko sen tapahtuvan ennen vuotta 2021. Jos katsomme keskiryhmää, niin viime kaudella kilpailu siellä oli varsin jännittävää. Sijoitukset vaihtelivat usein, mutta kärjessä käydään eri kilpailua, Grosjean kertoi gpfans.comin mukaan.

– Ihanteellista olisi, jos saisimme mahdollisimman monta tallia mukaan taistelemaan voitoista, ranskalaiskuski lisäsi.

Haas sijoittui viime kaudella valmistajien sarjan viidennelle sijalle. Grosjean tietää, että nykysäännöillä amerikkalaistallin on vaikea vastata kolmen suuren haasteeseen.

– Ferrari ilmoitti kasvattavansa budjettiaan tälle vuodelle. Red Bull kertoi käyttäneensä paljon rahaa uuteen etusiipeen. Myös Mercedes on tehnyt kovasti töitä.

– Älkää käsittäkö väärin, emme mekään ole torkkuneet, mutta niin kauan kun tallien väliset erot resursseissa ovat näin suuria, niin kehityskyvyssä on myös aina eroja, Grosjean jatkoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja