Gwen Stefanin rintaliivit vilkkuivat rohkeassa asussa, katso kuvat!

No Doubt -yhtyeen keulakuvalla, blondina vuosikaudet viihtyneellä Gwen Stefanilla on persoonallinen tyyli, eikä hän pelkää näyttäytyä rohkeissakaan asuissa. Tähden viimeisin asuvalinta paljasti näyttävästi hänen mustat rintaliivinsä.

Gwen Stefani, 43, viihtyi aviomiehensä Gavin Rossdalen kainalossa syntymäpäiväjuhlissa. Laulajatar oli valinnut ylleen rohkean asun

Laulaja Elton Johnin kumppanin, David Furnishin 50-vuotissyntymäpäiviä miehensä kanssa Los Angelesissa juhlinut Stefani oli sonnustautunut silkkiseen jakkutakkiin ja pitkiin housuihin. Mustavalkoiseen asuun persoonallista vivahdetta Stefani oli hakenut seksikkäästä yksityiskohdasta: laulajattaren jakkutakin alta pilkottivat näkyvästi mustat rintaliivit.

Rintaliivien pilkottaminen on viime vuosina noussut muoti-ilmiöksi. Kun tehokeinoa käyttää, on ensiarvoisen tärkeää karttaa viimeiseen asti asumokaa ja pyrkiä säilyttämään asussa hyvä maku. Viimeistään Stefanin tyylikäs, mutta rohkea asu todistaa, että siinä voi onnistua moitteettomasti.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja