George Russell muisteli Toto Wolffille lähetettyä sähköpostiviestiä – "Se olisi ollut pahinta"

Ensi kaudeksi Williamsilta Mercedeksen F1-talliin siirtyvä George Russell muisteli Bildin haastattelussa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffille vuonna 2014 lähetettyä sähköpostiviestiä.

Ensi kaudella seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin tallikaverina aloittava Russell otti ensimmäisen kontaktinsa Mercedekseen vuonna 2014. 

– Lähetin Totolle viestin joulukuussa 2014, se oli myöhään illalla, lähetin hänelle ansioluetteloni ja kerroin, että halusin tavata hänet. Se olisi ollut pahinta, jos hän ei olisi vastannut minulle. Hän kuitenkin vastasi jo 15 minuutin jälkeen ja totesi viestissään, että järjestetään tapaaminen, Russell kertoi.

23-vuotias Russell ajaa nyt kolmatta kauttaan kuninkuusluokassa voitettuaan GP3-sarjan ja Formula 2:sten mestaruudet. Wolff oli aiemmin kertonut Sky Germanylle kaksikon ensitapaamisesta. Hän oli vaikuttunut 15-vuotiaan kuljettajalupauksen tekemästä PowerPoint -esityksestä.

– Minulla on ollut hänen sopimuksensa siitä lähtien, kun hän oli 15-vuotias. Hän tuli toimistooni mustassa puvussa ja PowerPoint -esityksen kanssa. Siinä hän listasi kaikki ne asiat, miksi hänestä tulisi menestynyt Mercedes-kuski, Wolff sanoi.

– Hänellä oli myös yksi kysymys. Hän halusi ajaa Formula 3-sarjassa Carlinilla ja kysyi, että onko se mahdollista, koska he käyttivät Volkswagenin moottoreita. Kerroin hänellä, että se on täysin ok, jos haluat ajaa Carlinilla, tee niin. Hänellä on ollut siitä lähtien sopimus Mercedeksen kanssa, Wolff jatkoi.

Formula ykkösten kausi jatkuu 10. lokakuuta, kun vuorossa on Turkin GP.

Katso pääkuvan videolta George Russellin haastattelu Formulasirkus -ohjelmasta.

Lue myös:

    Uusimmat