Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Gazpacho ja mozzarellapanini

Julkaistu 07.06.2005 10:49(Päivitetty 07.06.2005 11:36)

Gazpacho

Gazpacho

GazpachoRuokala
  • 5 tomaattia
  • 1 kurkku
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 dl tomaattimehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl etikkaa
  • 2 rkl persiljaa ja basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori kurkku ja leikkaa paloiksi. Hienonna sipuli, valkosipuli, yrtit sekä paloittele paprika. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja kaada joukkoon tomaatinmehu sekä öljy ja mausteet. Anna pyöriä tasaiseksi ja tarkista maku. Kylmä keitto paranee kun jätät sen maustumaan jääkaappiin.

Mozzarellapanini

  • 2 paninipatonkia
  • 1 prk valkosipulituorejuustoa
  • 4 tomaattia
  • 2 mozzarellapalloa
  • 1 sipuli
  • tuoretta basilikaa

Laita voileipägrilli kuumenemaan!! Leikkaa patonki halki ja voitele tuorejuustolla. Siivuta tomaatit, sipuli sekä mozzarella. Levitä ne patongin sisään ja painele vielä basilikan lehdet mukaan.

Paahda grillissä mehukkaan kypsäksi kunnes parilaraidat ovat jääneet kauniin ruskeiksi leivän pintaan. Tarjoa kylmän keiton kanssa…

Resepti: Alex Nurmi / Ruokala

Lisää aiheesta:

Black Friday on riskialtis tarjousviidakko – erityisesti näitä asioita rikolliset hyödyntävätTämä ruoka houkuttelee suomalaiset risteilylle – nyt laivoille keksittiin uusi valttikorttiVuodelle 2026 osuu yhdeksän arkivapaata – näin ne sijoittuvat!Ostitko näitä kermaperunoita? Joukossa voi olla muovinpalojaOletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajilleVoiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmalla
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:29
    Black Friday

    Black Friday on riskialtis tarjousviidakko – erityisesti näitä asioita rikolliset hyödyntävät

  • 10:15
    Ruoka

    Tämä ruoka houkuttelee suomalaiset risteilylle – nyt laivoille keksittiin uusi valttikortti

  • 09:02
    Juhlapyhät

    Vuodelle 2026 osuu yhdeksän arkivapaata – näin ne sijoittuvat!

  • 08:14
    Takaisinvedot

    Ostitko näitä kermaperunoita? Joukossa voi olla muovinpaloja

  • 06:46
    Lemmikit

    Oletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajille