Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Gazpacho ja mozzarellapanini

Julkaistu 07.06.2005 10:49(Päivitetty 07.06.2005 11:36)

Gazpacho

Gazpacho

GazpachoRuokala
  • 5 tomaattia
  • 1 kurkku
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 dl tomaattimehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl etikkaa
  • 2 rkl persiljaa ja basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori kurkku ja leikkaa paloiksi. Hienonna sipuli, valkosipuli, yrtit sekä paloittele paprika. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja kaada joukkoon tomaatinmehu sekä öljy ja mausteet. Anna pyöriä tasaiseksi ja tarkista maku. Kylmä keitto paranee kun jätät sen maustumaan jääkaappiin.

Mozzarellapanini

  • 2 paninipatonkia
  • 1 prk valkosipulituorejuustoa
  • 4 tomaattia
  • 2 mozzarellapalloa
  • 1 sipuli
  • tuoretta basilikaa

Laita voileipägrilli kuumenemaan!! Leikkaa patonki halki ja voitele tuorejuustolla. Siivuta tomaatit, sipuli sekä mozzarella. Levitä ne patongin sisään ja painele vielä basilikan lehdet mukaan.

Paahda grillissä mehukkaan kypsäksi kunnes parilaraidat ovat jääneet kauniin ruskeiksi leivän pintaan. Tarjoa kylmän keiton kanssa…

Resepti: Alex Nurmi / Ruokala

Lisää aiheesta:

Poliisi: Tampereen feikkiravintolaa operoitiin AfrikastaYksi päivä herätti renkaanvaihtajat: "Hyvinkin kovaa tahtia on sen jälkeen vaihdettu"Kahvin joukkoon laitetaan nyt supersuosittua seosta: "Syksyn isoimpia trendejä"Milloin halloweenia kuuluisi oikeasti viettää Suomessa?Vantaalaisen Jennin rottweiler yllätti perheensä: 11-viikkoinen Marlo opetteli skeittaamaanPoltatko tällaisia kynttilöitä? "Kannattaa välttää"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 15:05
    Huijaukset

    Poliisi: Tampereen feikkiravintolaa operoitiin Afrikasta

  • 14:15
    Renkaanvaihto

    Yksi päivä herätti renkaanvaihtajat: "Hyvinkin kovaa tahtia on sen jälkeen vaihdettu"

  • 11:55
    Kahvi

    Kahvin joukkoon laitetaan nyt supersuosittua seosta: "Syksyn isoimpia trendejä"

  • 10:29
    Halloween

    Milloin halloweenia kuuluisi oikeasti viettää Suomessa?

  • 06:35
    Hyvän mielen jutut

    Vantaalaisen Jennin rottweiler yllätti perheensä: 11-viikkoinen Marlo opetteli skeittaamaan